Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
“Nem vonom kétségbe az igazad, csak az okát nem értem, h miért kell ennyit rugózni ezen és mit érsz el vele, ha itt vered a tamtamot. Mi a célod?”
Erről is írok. Ahogy sok másról is – például nagyon sok szakmai kérdésre válaszolok itt a topicban. Vagy éppenséggel szuperhosszú tutorialokat postolok – mint a minap a yalu102-es jailbreakről (6325 karakter). Tehát igazán nem vagyok azzal vádolható, hogy topicbeli ténykedésem kimerül az Apple elleni “uszításban”...
“Igen, van h elavul a gyári rádió és muszáj cserélni.”
Bocs, de azért lényeges különbség van aközött, hogy egy rádió feature-jei, hangminősége stb. gyengébbé kezdenek válni a kiadása utáni 5. év környékén az akkori rádiókhoz képest (de a rádió működőképes marad!), és aközött, hogy az autó gyártója úgy dönt, hogy márpedig mostantól kezdve a gyári rádió nem működhet egyetlen, a gyártó által gyártott autóban, és ezt csak úgy orvosolhatja a tulaj, hogy szervizbe viszi az autót, ahol akár tetszik annak, akár nem,
- teljesen kicserélik az autó kinézetét, ami sokaknak nem tetszhet (bár ez teljesen szubjektív, nekem semmi bajom az iOS7 kinézetével; sok embernek volt) és, ami fontosabb,
- bizonyos modelleket (itt konkrétan az iPhone 4-re gondolok, mint hasonlat) olyan szinten lebutítanak, hogy például a kormányozhatósága vagy a maximális sebessége jelentősen leromlik.“A gyári navigációs szoftverekről kb. meg ne is beszéljük, mert újonnan is mind szar, használhatatlan.”
írhattam volna mondjuk légkondit vagy ablaktörlőt is. Hasonlat volt.
“IT, kereskedelem területen dolgozom nagyon régóta (nem, nem Apple területen és nem is vagyok elvakult fan), de ahol lehet, mi is megfogunk minden FT-ot és figyeljük a kiskapukat.”
A költségoptimalizálás, automatizálás stb. nem egyenlő egy olyan feature elvételétől, ami sok esetben az autó megvételéhez vezetett. Ahogy alább is utaltam rá, az Apple agyba-főbe nyomatta a Facetime-reklámokat az iOS6-os időkben. Valszeg sokak csak ezért (ennek hatására) ruháztak be a rendszerbe.
“Továbbra is arra hívnám fel a figyelmedet, h ez egy teljesen általános trend évek óta, csak neked most sikerült elkapnod egy foszlányt és lassan troll módba átkúszva próbálod megváltatni a világot.”
Mondd csak, melyik másik prominens gyártó csinált hasonlót? Pár példát ha említenél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest