Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi a választ! Megnyugodtam, nem véletlen, illetve nem én voltam tök süsü, hogy nem találtam

Max marad az, hogy telón (samu s4) egyik nap amíg más eszköznek nem osztottam meg a netet, megosztom a netet a padnak, kipróbálok pár játékot, programot.. és megnézem mit fogyasztott összesen.. sajna pontosabb megoldás akkor nuku... szomorú..
Vannak előnyei, szépségei ennek az almás rendszernek, de mint ezer éves win-android felhasználónak elég sok bosszantó megoldása is akad..
Leginkább a fájlkezelése bosszant.. pl. hogy nem tudom saját mappa szerkezetem létre hozni. Pl. Filmek, zenék, Melós cuccok, azon belül egy adott területhez tartozó infók egy mappában, vegyes dokumentumok.. képek, doc, excel.. pdf... minden egy helyen egy adott ami egy adott területhez tartozik..Ehelyett, mindent a saját "alkalmazásába" kell(ene) bemásolni.. ha egy adott állomásról keresek valamit, akkor keressem a képek alkalmazásban, az office alkalmazásban.. stb. persze, csak miután lennék olyan türelmes, hogy külön külön szétbontom, és bemásolom az adott alkalmazásba.. ááááá sajna az én megszokásomnak ez agyrém..

Még nem tudom mi lesz a megoldás, így csak korlátozottan tudom használni bizonyos dolgokra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest