Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Zimi91
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nekem is T-s tapasztalatok vannak csak. Nálunk több, mint 20-30 méterre volt a ház az oszloptól, úgyhogy nem lehetett plusz oszlop nélkül behúzni, mert túl hosszú lett volna simán a kábel. Viszont tettek volna oszlopot, aminek a költségét nem nekem kellett volna állni. Ha 500 méteren az a szál, amit behúznak hozzád nem veszít annyit, hogy gond legyen a vonallal, akkor általában megteszik, legalábbis a szerelő ezt mondta fél éve.
-
kigyi_23
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Van az a pénz amiért behúzzák, ne akad megtudni mennyi az, ha mégis akkor előtte biztos helyre ülj le.
-
taki01
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Én táblán belül lakom, ezért nem értem mért állt meg 300 métere lejjebb a telekom.
Lehet velük beszélni mert nekem is mondta a telekomos fickó hogy volt már akinek több mint 300 métert húztak ki.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Netflix
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest