Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazarski
csendes tag
válasz viktorhu #1544 üzenetére
Valóban jobb árak vannak konkurenciánál is, csak arra próbáltam utalni némi iróniával, hogy a Digi még így is olcsóbb, illetve ahol még nincs, addig ott sokkal többet kell fizetned. Én is több helyről hallottam ismerősöktől, hogy Diginél a külföld az gyenge, az ip telefonálás úgy tudom még EU-n belül is gyenge/instabil. Optika az biztosan jobb megoldás. Úgy tudom a környéken van Telekomnak optikája is több nagy társasházban, tehát hosszú távon nem tartom kizártnak, hogy egyszer valamikor akár oda is beviszik mikor már rég kiépült a Digi. Arra végképp nem várnék...
[ Szerkesztve ]
-
Lazarski
csendes tag
válasz fonok87 #1542 üzenetére
Nézd, alapvetően a T netjével sincs valószínűleg gond ahol 100Mbitet adnak. VDSL van a kerületben a legtöbb helyen, pár évig használtam én is a netjüket, stabilabb volt mint a UPC (most mégis az van, de UPC-nél sokkal gyakoribb a kimaradás/karbantartás). Ahol nagyobb sebességet adnak, ott kizártnak tartom, hogy csak minimum jönne át, szóval azon nem kell paráznod. UPC-nél sajnos elég szar modemet osztogatnak (ConnectBox), a hibáiról tudsz olvasni bőven a UPC-s fórumban, de ettől függetlenül ha játszani akarsz inkább kösd rá a géped/konzolod UTP kábellel és nem lesz vele problémád. Ők legalább rugalmasan állnak új bekötéshez, T bénázása engem kiborított végleg...
Digit nagyon sokan istenítik, de biztos ott is van probléma, csak más fajta (mondjuk nem tudod mire elcseszni a hónapban a megmaradt pénzed, mivel harmad annyit fizetsz). -
Lazarski
csendes tag
válasz fonok87 #1538 üzenetére
XI.-ben elég lassan haladnak. Kelenföld, ahova te is költöztél, úgy tűnik számomra nem halad eléggé, sok helyen nem rendelhető még a Digi az oldalon. Ahol már rendelhető, ott egyre több házba viszik be a kábelt, de teljes kiépítésről még nem hallottam. Tavaly ősszel csinálták a kábelek kihúzását az oszlopokra. Ha nagyon sürgős, akkor köss 1 évre UPC-t, vagy mobilnet sem feltétlen rossz addig. Nehéz megtippelni, hogy mennyit kell még várni rájuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest