- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz szabogabor10 #1889 üzenetére
Sajnos a magyar nagyon ragaszkodik a régi dolgokhoz ami sokszor pont a fejlődés útjába áll, láss analóg tévés esetén a a WC-be is kell tévé, akár 4-5-6 tévé egy 3-4 fős családban.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz szabogabor10 #1887 üzenetére
Mely országokra gondolsz? Mert a hozzáféréshez szükséges készülékek ára eléggé visszafogta az elterjedést. Egyébként ami az IP rádiózást illeti nem értünk egyet. Szerintem annak van jövője.
[ Szerkesztve ]
Mi alá kell írás?
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz szabogabor10 #1883 üzenetére
Miért tartod annak? Az élet átlépett felette. Európa sok országában megszüntették, mert nincs rá igény. Akárcsak a DVB-H-t. Az IP mindent ver. Ip-n keresztül pedig lehet rádiózni, hiszen a mobilinternet adott, akár autós fejegységekbe is (igaz még drága) De a DAB és a DAB+ képes rádiók sem voltak olcsók. Azért nem volt rájuk tömeg igény. Legalább felszabadul a frekvencia és lehet használni másra.
[ Szerkesztve ]
Mi alá kell írás?
-
taki01
őstag
válasz szabogabor10 #1883 üzenetére
Sajna nem lépünk előrébb a rádiózásban. Pedig hangzásban is jobb lett volna.
Személy szerint amióta van itthon korlátlan 4G azóta én arról hallgatom a rádiót és szerintem sokan mások is mert a rádiók lefedettsége elégé gyér ha nem pesten vagy környékén vagy. -
veterán
válasz szabogabor10 #1867 üzenetére
Az HGTV-t kihagytam, az is Disco-s csati (mióta a Disco megvette a Scripps-et).
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #1634 üzenetére
Mondjuk bevallom én már nem is nagyon követem a UPC körüli eseményeket, így azt sem tudom, egyáltalán van-e még köze a magyar UPC-nek a svájcihoz? Mert ugye a Magyar leányvállalatot meg vele talán még néhány kelet-európait, eladott a Liberty Global a Vodafone-nak, de a svájci rész talán maradt az övék, ha minden igaz.
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #1632 üzenetére
De van remény a változásra. [link]
-
yetmanus
tag
válasz szabogabor10 #1578 üzenetére
ugyugy, tavaly októberi törvény ezt gyönyörűen meg is szüntette 24 órán belül meg kell szüntetni a szerződést/számlázást, ha az ügyfél ezt kéri, ha nem akarja/tudja teljesíteni, a hatóság az orrukra koppint
Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső
-
veterán
válasz szabogabor10 #1475 üzenetére
Viszont a csatikiosztás kicsit más, azt érdemes meglesni. Szerintem ebben a Tarr erősebb, de ez nyilván szubjektív.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #124 üzenetére
Ez a műholdas móka (most hirtelen nem ugrik be a neve Satnet, vagy valami ilyesmi), másik szolgáltatónál már elérhető volt régen is, 768 kbps-mal, és olyan 2000 környékén, csak akkor is, és most is drága volt. Vannak Magyarországon is olyan települések ahol sem vezetékes sem mobil szélessáv nem érhető el. Ott esetleg, de ott meg tényleg mélyen a zsebbe kell nyúlni, és még akkor is ott van a adatforgalom korlátozása.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...