Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Enrico77

csendes tag

válasz djentleman #1043 üzenetére

Nekem optikai kábelen jön a jel. Azt is valahogy csatlakoztatni kell, tehát ha a kiépítés nem tökéletes, akár ez is okozhat problémát.
    Azt vettem észre, hogy amikor lag van a játékban, akkor nekem az eltart 1 percig is. Örülnék, ha csak annyi lenne, mint neked a linkelt videóban.
    Viszont a lag nemcsak a játékszerveren mérhető, hanem pl. a Google.com elérésénél is.

Tegnap kíváncsiságból mértem egy magyar honlapnál (index.hu) és ott már nem tapasztaltam adatvesztést, bár a játék többször is kifagyott.
    Ezért azt feltételezem, hogy valahol a szerverek közötti kommunikációnál lehet a gond.
    Ezt hogy fogják megoldani, nem tudom :F

• Enrico77

csendes tag

válasz Enrico77 #1041 üzenetére

Most látom, hogy kicsit visszább olvasva ugyanez a hiba jelent meg Atla 1029-es és Djenleman 1032-es hozzászólásában. :Y

Hátha talál valaki egy jó megoldást erre.

• Enrico77

csendes tag

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni Tőletek, hátha valaki tud tanácsot adni mi lehet a gond.
    A hibajelenség: Online játékok esetén (World of Tanks, World of Airplanes, stb.) változó időnként megszakad a kapcsolat.
    Természetesen pont akkor, amikor csatában van az ember és nem elég, hogy szétszednek, de még büntetést is kapok, mert azt hiszik, bot vagyok (tudom, sosem legyen nagyobb gondom ennél,de alapvetően heti 3-4 alkalommal játszom 0,5-1 órát és nagyon idegesítő, hogy ennyi szabadidőm van, azt is bosszúsággal kell töltsem).

Hívtam a Digi Ügyfélszolgálatot, ők ránéztek a netre, azt mondták náluk minden rendben, nálam van a hiba, különben is ők a végpontig garantálják a netet, onnan bármi gond van, az csak nálam, a gépemben, vagy a szoftverben lehet.

OK.
    Játék töröl, újrarak, ugyanaz a hiba. Írtam a játékfejlesztőknek, javasoltak egy progamot, a Pingplottert. Adtak hozzá egy beállítási segítséget, amivel mérni tudtam, hogy mikor, milyen az adott szerver elérhetősége.
    A riportokat aztán visszaküldtem nekik. Azt válaszolták, hogy a riport alapján egyértelmű, hogy az internet szolgáltatással van a gond.

OK. Vissza a Digihez, de ugyanaz történt. Ők nézik, a hiba tuti nálam van.
    OK.
    WoT szünetel,mondom keresek más játékot. Akkor teszteltem a WoA-t, de a hiba itt is megjeent.
    Jó, mondom akkor keresek más fejlesztőtől játékot és láss csodát, a hiba ott is jelentkezik.
    Szóval ami biztos, hogy NEM játékspecifikus a hiba.
    A kérdésem az felétek, hogy szerintetek hol lehet a gond?

Kb. 3 hónappal ezelőtt még Invitel volt a szolgáltató, akit megvásárolt a Digi kft.
    Invitelnél nem voltilyen gond, csak mióta Digi van. Azóta érdemi változtatást a gépen, nem csináltam.
    Vírusírtó többször futtatva, nem talált semmit.

Bármi javaslat, ötlet, vélemény, esetleg tapasztalat hasonlóval nagyon segítene!

További szép napot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák