- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
miking
csendes tag
Annyi fejlemény történt, hogy bejutottam a router beállításokba és csináltam egy PPPOE diagnózist. Aminek az eredménye-
Check PPPoE server connectivity pass
Check PPPoE server session pass
Check authentication with PPPoE server pass
Validate WAN assigned IP address pass
Validate WAN assigned DNS IP address fail
Validate WAN default gateway address passTehát az az egy fail van, azzal mit és hol tudok csinálni?
Köszönöm.
-
miking
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ipv6 nincs letiltva, a custom dns-el nem tudom mire gondolsz?
-
miking
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni internet problémám megoldására, valamilyen beállítás hibára gondolok, szerintem a routerben.(ZTE H368N)
A hiba a következő, bizonyos oldalakon nem töltődnek be a képek, és funkciók sem (CHAT), volt internet sebesség növelés (T-Home) kaptam új routert és akkor kezdődtek a problémák, annyi mindent próbáltam már kerestem a neten lehetséges megoldásokat de egyik sem segített (cash ürítés, előzmények teljes törlése, különböző böngészők használata, újratelepítés). Viszont van egy módszer amikor működnek a dolgok, erre is véletlen jöttem rá, ha VPN-t használok (pld. Holland) akkor minden jó, de hát ez nem mehet hosszútávon.
Kérem aki tud segíteni a probléma megoldásában, írjon nekem.Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs