- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
murcis
csendes tag
Igen, az adapter lehet gond, de ezt a problémát nem tudom áthidalni sajnos .A monitor egyébként egy régebbi tipusu lcd, nincs semmi baja.Annyi hogyha be van dugva a net kissé láthatobban remeg a monitor, vagy volt mikor egy vékony csik mászkált rajta .
Viszont találtam valamit
Az ethernet vezérlőhöz nincs illesztőprogramom ill. frissiteni sem tudom, amit leszedtem az ibm oldalrol nem jo hozzá . Mostmár kártyát ki be cserélgettem átraktam pci slotokban, az sem változtatott.Jelenleg ki van véve a pci kártya és irom a kommentet -
murcis
csendes tag
Gondolom, mivel crosslink kábelről még nem hallottam
Fehér és olyasmi mint anno a telefonba ment
Gondolom nem véletlen adták a nethez, csak a gyerek nem tudta megcsinálni vele vagy mi volt mikor kötötték be.PCI-os azt hiszem, régebbi fajta ibm netvista gépem van.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=8182KAG
-
murcis
csendes tag
Sajnos nem jo ugylátszik ez a hálozati kábel nincs bedugva duma sirig kisért
Az utp kábel zölden/narancssárgán világit de kb ennyi a max amit ki tudok sajtolni.
Eddig jutottam aztán megállt a tudomány, most visszaraktam az usbt hogy irjak.
Van valami driver dizk, de nem hiszem hogy azon mulna, minden esetre ha van ötleted ird meg légyszives, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest