Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
murcis
csendes tag
Igen, az adapter lehet gond, de ezt a problémát nem tudom áthidalni sajnos .A monitor egyébként egy régebbi tipusu lcd, nincs semmi baja.Annyi hogyha be van dugva a net kissé láthatobban remeg a monitor, vagy volt mikor egy vékony csik mászkált rajta .
Viszont találtam valamit

Az ethernet vezérlőhöz nincs illesztőprogramom ill. frissiteni sem tudom, amit leszedtem az ibm oldalrol nem jo hozzá . Mostmár kártyát ki be cserélgettem átraktam pci slotokban, az sem változtatott.Jelenleg ki van véve a pci kártya és irom a kommentet
-
murcis
csendes tag
Gondolom, mivel crosslink kábelről még nem hallottam

Fehér és olyasmi mint anno a telefonba ment
Gondolom nem véletlen adták a nethez, csak a gyerek nem tudta megcsinálni vele vagy mi volt mikor kötötték be.PCI-os azt hiszem, régebbi fajta ibm netvista gépem van.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=8182KAG
-
murcis
csendes tag
Sajnos nem jo ugylátszik ez a hálozati kábel nincs bedugva duma sirig kisért

Az utp kábel zölden/narancssárgán világit de kb ennyi a max amit ki tudok sajtolni.
Eddig jutottam aztán megállt a tudomány, most visszaraktam az usbt hogy irjak.
Van valami driver dizk, de nem hiszem hogy azon mulna, minden esetre ha van ötleted ird meg légyszives, köszi

-
murcis
csendes tag
Sziasztok
upc start csomagos netem van, mikor bekötötték ugy oldották meg hogy usbn keresztül kapcsolodik a gépemhez /scientific atlanta routert adtak hozzá/ na most nekem ez zavarja a gépemet sajnos, legalább is a monitort. Utp kábellel tudom csatlakoztatni ? Van egy intel pro hálokártya a gépemben de ha bedugom az utp kábelt hiába világit nem tudok netre menni vele, nem tudom konfigolni. Remélem nagyjábol érthető a probléma,ha nem teljesen irjátok meg milyen info szükséges.
Nagyon fontos lenne, köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi