- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy kis segítség kellene!!!
Van egy Dell vostro laptopom amelyben 4gb memória, i5-ös proci, van és amelyen win7 64bit-es oprendszer van.
A bekapcsolás után ha van Netem akkor 45 perc után a memória hírtelen leterhelődik a 4-ből 3 vagy kicsit több. Készítettem pár fotót hogy milyen folyamat teszi ezt:ha rámegyek hogy jobb klikk szolgáltatás
Kérdésem: Mit kell ilyenkor csinálni??? (kivéve hogy rakd újra a gépet, vagy indítsd újra)
Ezen kívül van Eset smart security 7 és spybot valamint ccleaner is, de ezek sem találnak semmit. A frissítés ki van kapcsolva. böngésző IE11 követésvédelmi "listákkal".
(nem tudom hogy a topikba tartozik, de másikat nem találtam hogy hova tudnám írni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest