- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy kis segítség kellene!!!
Van egy Dell vostro laptopom amelyben 4gb memória, i5-ös proci, van és amelyen win7 64bit-es oprendszer van.
A bekapcsolás után ha van Netem akkor 45 perc után a memória hírtelen leterhelődik a 4-ből 3 vagy kicsit több. Készítettem pár fotót hogy milyen folyamat teszi ezt:ha rámegyek hogy jobb klikk szolgáltatás
Kérdésem: Mit kell ilyenkor csinálni??? (kivéve hogy rakd újra a gépet, vagy indítsd újra)
Ezen kívül van Eset smart security 7 és spybot valamint ccleaner is, de ezek sem találnak semmit. A frissítés ki van kapcsolva. böngésző IE11 követésvédelmi "listákkal".
(nem tudom hogy a topikba tartozik, de másikat nem találtam hogy hova tudnám írni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest