Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
A számlát "magyarországi IB"-nél nyitottam. Akkor nég volt egyezmény az USA-val.
-
net91
senior tag
Kaptam egy ilyan üzenetet:
"US Internal Revenue Service regulations require Interactive Brokers to collect an updated IRS Form W-8 for your account U**** Tax form recertification is important as it ensures your account is properly documented for US tax purposes in order to avoid exceptional withholding tax. Please log in to Client Portal and follow the prompts to update the tax form. For an overview of the tax form recertification process, refer to the IBKR Client Portal User Guide"A fenti számla mellett még van három másik számlám, de azokra nem érkezett ilyen üzenet.
Valaki kapott még ilyen levelet?
(szerk.: ez a főszámla, nem TBSZ számla) -
net91
senior tag
Igen
-
net91
senior tag
A BUX-on előfizettem a valós idejű árfolyamra, de csak egy eladási és egy vételi árfolyamot látok a könyvben.
Én arra számítottam, hogy legalább 5 vagy 10 ajánlatot fogok látni.
Előfizetéssel tényleg csak 1-1 árfolyam követésére vagyok jogosult? -
net91
senior tag
Megoldottam, sikerült beállítani a lekérdezést.
szerk.
Köszönöm, tz970 -
net91
senior tag
válasz
Blaymoira
üzenetére
Nálam egy havi activity statement 34 oldal hét darab számlára vonatkozólag és ebből kellene kikeresgélni az open positionokat EUR-ra és USD-re. Ezt szeretném elkerülni.
A hét darab számla összes open positionok és cash devizánkénti összesítése kellene.
(szerk: tehát az összes számla egyenlegeinek összesítése kellene) -
net91
senior tag
Az ERSTE egyenlegközlő legvégén megtalálható a befektetés deviza szerinti összegzése.
Az IBIE-nél, hogyan lehet ilyen deviza szerinti egyenleget lekérdezni.
A konfigurálható lekérdezéseknél sajnos nekem nem sikerült ilyen lekérdezést létrehozni. Valakinek már sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest