- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1 dollárért kapja az USA kormánya a legjobb AI-chatbotokat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest