- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Blaymoira #906 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de úgy láttam, hogy Wise oldalról is lehet indítani utalást és IBKR felületről is az összekötött Wise számláról. Én ha jól emlékszem a próbautalást utóbbival próbáltam és több nap volt mire átment (HUF-ban). Van jelentősége, hogy melyik oldalról indul? Azt gondoltam az "összekötött" IBKR oldali gyorsabb lesz.
Ill. devizában melyik gyorsabb? A HUF-os utalásnál egy HU kezdetű Raiffeisen-es számlát látok célként, elvileg annak is gyorsabbnak kellene lennie pl. egy EUR Sepa utaláshoz képest, nem? Revolutról EUR Sepa utalások (máshova) eddig nem tűntek túl gyorsnak.
Köszi!Szintén a 24-es TBSZ feltöltés miatt kérdezném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar 3 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest