- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
Válaszolva a másik topicban (bocs githubon nem néztem a timestampet) feltett kérdésedre én ezt írtam:
"Tisztelt Hölgyem/Uram!
Azért írok Önöknek, mert szeretném kérvényezni az Önöknél vezetett TBSZ számlám transzferálását egy másik szolgáltatóhoz.
Valamint a maradványdevizákról szeretnék lemondani a TBSZ számlámon és felhasználni a transzferköltségek kiegyenlítéséhez. Továbbá, miután a TBSZ transzfer végbement szeretném megszüntetni az alapszámlát is.
Mellékeltem a szükséges dokumentumokat kitöltve.
Segítségüket előre is köszönöm.
Üdvözlettel,
xxx"Na itt annyi történt, hogy a maradványdevizáról való lemondást teljesen ignorálták.
Deviza adatok alatt mire gondolsz? Utalási adatokra? Mert az nekik itt nem kellett meg a kelleres bohóckodás se.
Amúgy jónak tűnik, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest