- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGee
aktív tag
Szerintem nem jobb, más, kicsit nagyobb a kontraszt, emiatt nem fért ki egy sorba minden (lehet túl sok pénzem van, nem fértek ki a nullák
)
Felraktam, de nekem nem tetszett, maradtam az IBKR Mobile-nál, nekem az jött be a legjobban, főleg az opciós kereskedés miatt, ott látom a legjobban az opciós láncokatÉn az ügyfélszolgálat segítségével újraraktam a két faktoros azonosítást, és akkor meg tudtam adni új PIN-t
Egyébként nagyon profi, hogy az ügyfélszolgálaton is az azonosítás két faktorral megy, küldenek egy azonosítási kérést, és azt kell a mobilappal elfogadni, tiszta XXI. század
Az ingyenes 06 80-as számot hívtamEzért is kellett rendberaknom a két faktort, mert az Impact átvette a "hatalmat" és nem tudtam visszarakni a másik mobil alkalmazásra az autentikálást, hiába törölte le az Impactot, akkor meg valami challege code-ot kért
Így egyszerűbb volt a végén
Egyékbént javaslom a telefonos ügyintézést mindenkinek, nagyon kedves és felkészült kolllegák dolgoznak náluk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged