Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Meg is jött a teszt kiutalás (egész gyorsan) és tényleg egy Citi bankos küldő számla van rajta valami generált közleménnyel.
Én úgy emlékszem utaltam befelé, de attól sóherebb vagyok hogy ezért fizessek is.
Lehet, hogy ez még abban az időben volt, amikor még volt magyar beutalós gyűjtőszámlájuk, mondjuk akkor meg tényleg nem a litván számra utaltam.Na mindegy, ha már felmerült a kérdés, akkor megnéztem a beutalást:
Wise-tól nem tudtam a litván IBAN-ra utalni (felismerte a bankot, de azt megmondta hogy Litvániába ez nem fog menni), a CIB sem működött HUF utalásnak, ott csak technikai hibákat dobált (Item rejected), CIB deviza utalásnak tudtam rögzíteni, de azt biztos nem csináltam, és nem küldtem el, szóval nem tudom mi lenne a költsége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest