- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
pictigjis #1501 üzenetére
Meg is jött a teszt kiutalás (egész gyorsan) és tényleg egy Citi bankos küldő számla van rajta valami generált közleménnyel.
Én úgy emlékszem utaltam befelé, de attól sóherebb vagyok hogy ezért fizessek is.
Lehet, hogy ez még abban az időben volt, amikor még volt magyar beutalós gyűjtőszámlájuk, mondjuk akkor meg tényleg nem a litván számra utaltam.Na mindegy, ha már felmerült a kérdés, akkor megnéztem a beutalást:
Wise-tól nem tudtam a litván IBAN-ra utalni (felismerte a bankot, de azt megmondta hogy Litvániába ez nem fog menni), a CIB sem működött HUF utalásnak, ott csak technikai hibákat dobált (Item rejected), CIB deviza utalásnak tudtam rögzíteni, de azt biztos nem csináltam, és nem küldtem el, szóval nem tudom mi lenne a költsége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest