Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Garis de hova? Világvégére'?
Ha gariztatni kell az útiktsg-gel ott lennék mintha most helyben megveszem drágábban
Én ilyenekre is gondolok..CF nem kell. Nekem bőven megfelelne 20k-ért a DS4-es p35.zoo8800 : Egy firewire, optikais hang, esata ma már nem nevezhető extrémnek
Ram bővíthetőség se jöhet rosszul. Abban viszont igazad van, hogy olcsó gamer gépre elég egy g31-es 5200-vel meg egy erősebb vga-val. -
Chaser
legenda
Lapból csak garisat veszek és jó helyre, ha netán gond lenne 2 év múlva legyenek is ott
Pár k spórolás miatt később drágább lehet a leves 
zoo8800 : Nem hülyeség ha kellenek az extrák amik g31-esen nincsenek..pl firewire -jó van ilyen g31-es is, de drágább-, spdif+optika, esata, több bővíthetőség mint a g31-eseken, ezeket nézve nem is sokkal drágább, na meg ha valaki 4x2GB ramot akar azt se tudja megoldani g31/p31-ben. Te ötkettesed is megy 400FSB fölött, szóval nem gondoltad te ezt a megnyilvánulást át
Nálam 1ébként q9400 van tervben. -
darál0w
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha gariztatni kell az útiktsg-gel ott lennék mintha most helyben megveszem drágábban
Én ilyenekre is gondolok..CF nem kell. Nekem bőven megfelelne 20k-ért a DS4-es p35.
Pár k spórolás miatt később drágább lehet a leves 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg még a tobozán is rajta van