Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriszbon

őstag

válasz fagy53 #4944 üzenetére

Lehet hogy igazad van hogy az a legkeményebb teszt, majd kipróbálom én is megint, de mondjuk nem azért vettem ezt a procit hogy azzal fűtsem a szobát IBT futtatással :D Játékkal se sokat játszok hogy őszinte legyek, azok is inkább csak autósak(bár több időm lenne rá) Filmet meg egyáltalán nem szoktam írni, mert nincs rá szükségem, hisz még a TV-n se tudom sokszor megnézni, nemhogy DVD filmeket nézegessek :( Aki meg DVD film írás kedvéért feltolja a procit és elszáll neki, az meg is érdemli :K Nekem még ez a 3.3Ghz sem igen kellene(talán még te is ezt írtad valahol) Na szóval ennyit biztonsággal megy, a többi meg csak tartalék :P
    zoo8800: #4951 Még szép hogy többet tud, hiszen 300Mhz-el többet is megy :C
    Az enyém úgy látszik nem szereti annyira a magas fsb-t, vagy akkor már sok fesz kellene neki, azt meg nem akarom :( Jelenleg (Így) használom állandóan, mert megy az energia kütyü, és visszaveszi 1.9-re(ezt is úgy kaptam el amikor egy pillanatra felváltott) Én azért meg vagyok vele elégedve így is hogy magas a vid neki :K
    darál0w: Talán azért melegszik az jobban mert a vid annál alacsonyabb jóval, viszont annyit kell neki adnod mint az enyémnek kell, és ott már sokkal nagyobb a fesz különbség mint nálam nem :F

Új hozzászólás Aktív témák