Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Lehet hogy igazad van hogy az a legkeményebb teszt, majd kipróbálom én is megint, de mondjuk nem azért vettem ezt a procit hogy azzal fűtsem a szobát IBT futtatással
Játékkal se sokat játszok hogy őszinte legyek, azok is inkább csak autósak(bár több időm lenne rá) Filmet meg egyáltalán nem szoktam írni, mert nincs rá szükségem, hisz még a TV-n se tudom sokszor megnézni, nemhogy DVD filmeket nézegessek
Aki meg DVD film írás kedvéért feltolja a procit és elszáll neki, az meg is érdemli
Nekem még ez a 3.3Ghz sem igen kellene(talán még te is ezt írtad valahol) Na szóval ennyit biztonsággal megy, a többi meg csak tartalék
zoo8800: #4951 Még szép hogy többet tud, hiszen 300Mhz-el többet is megy
Az enyém úgy látszik nem szereti annyira a magas fsb-t, vagy akkor már sok fesz kellene neki, azt meg nem akarom
Jelenleg (Így) használom állandóan, mert megy az energia kütyü, és visszaveszi 1.9-re(ezt is úgy kaptam el amikor egy pillanatra felváltott) Én azért meg vagyok vele elégedve így is hogy magas a vid neki 
darál0w: Talán azért melegszik az jobban mert a vid annál alacsonyabb jóval, viszont annyit kell neki adnod mint az enyémnek kell, és ott már sokkal nagyobb a fesz különbség mint nálam nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mini PC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Automata kávégépek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Játékkal se sokat játszok hogy őszinte legyek, azok is inkább csak autósak(bár több időm lenne rá) Filmet meg egyáltalán nem szoktam írni, mert nincs rá szükségem, hisz még a TV-n se tudom sokszor megnézni, nemhogy DVD filmeket nézegessek
Aki meg DVD film írás kedvéért feltolja a procit és elszáll neki, az meg is érdemli
Nekem még ez a 3.3Ghz sem igen kellene(talán még te is ezt írtad valahol) Na szóval ennyit biztonsággal megy, a többi meg csak tartalék