Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát ez tényleg szopó
A lapom topikjába is körbenéztem és azt irták valakinek hogy semelyik bios nem tudja ezt a voltage-os beállitást a P45-nél..Gyengén ideges vok..Milyen hülyeség ez..
Na mind majd akkor vmi poti vagy panel lesz vagy vmi ..NFree Persze hogy fog
..De végülis ugy vagyok vele hogy így is kiahtja már a 8800GTS-em szal "hülyeség" jobban huzni.. De azért persze kiváncsi vagyok mia vége 
A TX2 végülis igy hogy maxon pörög tényleg nem mondható kimondottan hangosnak... De azért zavar ..biztos sokkal halkabb lenne 1000-1200 körül és a hűtési teljesitménye se csökkene számottevően szvsz..Meg a gépemet a gyári hűtővel használtam 2 hónapig és az tényleg halk volt (szabályozta lap 800-1300 között) de most hogy a TX2 1900-on pörög eléggé van külömbség...hangosabb lett...

mod: nekem GSX-R 750-em van
(K4)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 11 - népalma
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lapom topikjába is körbenéztem és azt irták valakinek hogy semelyik bios nem tudja ezt a voltage-os beállitást a P45-nél..Gyengén ideges vok..Milyen hülyeség ez..
Na mind majd akkor vmi poti vagy panel lesz vagy vmi ..
..De végülis ugy vagyok vele hogy így is kiahtja már a 8800GTS-em szal "hülyeség" jobban huzni.. De azért persze kiváncsi vagyok mia vége 
(K4)