Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
-Kvajóóóóóóóó!!!!!!!!
Hát ez az!!!Ezt sugaltam én is Te ember
.Inni..OK!Rúgjunk be,kulerr-nek van egy hegyi zsuk,jó csajozós,50-60 éves csitri tehenészlányokhoz kiváló.
Nekem minek 8400?Hát mert..tesztelni.Kben semminek,még 2xxx-et se használom ki nap mint nap.Bár....Lekapom a hűtést,s a procira alkoholos filccel jól láthatóan ráírom:Nyócezernégyszáz.S hívok vendégeket,lássák már.(előtte lekapom a csipketerítőt a minitorról,s az egeret meg a billentyűt is kiveszem a dobozból,lássák,használjuk mi aztat.
kulerr:Én..én érzem a szívem mélyén,a haverod nem élhet e nélkül..Procid?Fogyókúrán?Kvajó ez a 8400!Mértem,s képzeld excelbe mint a villám,hozott plusz 0,0001mp-et oszlopbeszúrás /db -ba
S amióta lecseréltem a 6750-est..Msn-en a félkövér is majdnem kövér,s a dőlt betük is jobban dőlnek!!!!!!!Tanulság
vra értelmetlen nagy gépet összerakni.Mindenki olyan gépet csináljon magának amit ki is használ,hisz értelme 1 szál se,befektetésnek szar.. -
kulerr
őstag
válasz
Bluegene
üzenetére
Így kívülről sztem tök ugyanazt mondjátok lipivel
de azért hajrááááá! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igazatok van egyébként nekem is, lipinek is 8400-e van de őszintén mire is használjuk?Hát amit tud annak kb jó ha 30-40%-át használjuk ki... a VTT és az SSE? amire valók átlaguser sose fogja használni vagy majd mikor már a nehalemek is kimúlóban lesznek...

Lipi: komolyan gondolkoztam én is ezen a procin de most 8400 van és nem cserélek már többet ez el lesz egy darabig, azonban ha még áll h a haver ilyen procit szeretne a gépébe akkor lesz teszt is

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Kuponkunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.Inni..OK!Rúgjunk be,kulerr-nek van egy hegyi zsuk,jó csajozós,50-60 éves csitri tehenészlányokhoz kiváló.
vra értelmetlen nagy gépet összerakni.Mindenki olyan gépet csináljon magának amit ki is használ,hisz értelme 1 szál se,befektetésnek szar..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)