Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
Te figyu már, ez azt írja a lapodra, hogy 1600 FSB, b@sszus, ha megnézed 340 en még akkor se vagy ott. Tudod, 340X4=1360MHz FSB, tehát mégcsak túl se húzod a lapodat, a Procinak meg nem lesz semmi baja, ha nem adsz neki annyi + feszt. hahó kockafej gondolkozz. Vagy kérdezz, de ne egyből kontrázz.
-
darál0w
Jómunkásember
1 dolgot ha megnéznél nekem még

eddig nem találkoztam másik olyan emberrel, akinek lap és procc ua. mint nekem. megnéznéd a max fsbt. mennyit tudsz kisajtolni belőle? mindjuk kezd 335nél. nekem 340nél nem megy több sajna. persze szorzot vedd vissza
8-9re. és akkor mehet neki fesz emelés nélkül is.de dobhatsz rá egy kis feszt teszt erejéig 
-
kriszbon
őstag
Hát izé mit is mondjak arra a kártyára
Gondolom DDR2-es lehet, mert ez az eredmény minden csak nem jó szerintem, főleg így hogy ilyen proci van alápakolva! Szerintem sűrgősen vegyél egy normális kártyát, mert annyit megérdemel az a proci, így ha az egekbe húzod akkor is kevés lesz mindenhez! Nézd meg az adatlapom hogy nekem csak milyen procim van és ezt hozza(most nem linkelgetek) 3Dmark 03-ban (312xx) 05-ben (93xx) 06-ban (61xx) pont! Szerintem érdemes lenne elgondolkodni a kártyacserén 
darál0w: Ok akkor majd várom
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
Emelhetsz egy kicsi feszt. Biosban fixálj pl. 1,3V-t (ez valós 1,23-1,25V) ezt még bírja a hűtés, és állíts be pl. 300*11-t. RAMot 2,66-ra tedd, ha nem ott van.
Közben a hőkre figyelj, 70 fok fölé ne menjen.
A BIOSban mennyire van beállítva a proihő limit? Afelett visszavesz, hogy túl ne hevüljön -
Monya78
veterán
Persze még annyit kell tudni hogy a gépembe még duruzsol egy pár ventillátor...
Passzív vga + a déli híd kap egy 650rpm-en pörgö 12cm-est
Északi híd + a memók + a proci pici része kap egy 650rpm-en pörgö 12cm-est
Vinyó kap egy 5V-on menő 12cm-es ventillátort
Tápot pedig kivettem ház belsejébe (ház tetejére került)...így a proci környékén jó tágas a tér... -
Monya78
veterán
Szia!
Primet nem használok, esetleg tudok olyat mondani hogy amikor kipróbáltam mennyi a proci vége biosos 1,45V-ot adtam neki (Cpu-Z 1,41V) proci sebessége 3,7ghz superpi 4M egymás utáni párszori lefuttatása után 48fokig ment fel a max...
Dave: Olcsóbb pipe-os hűtőket azért hagytam ki a számításból, mert a proci árához képest így is drágák...Vidéken lehetelen beszerezni ilyen árba használt hűtőt hisz pluszban ott a posta vagy egyéb költség...
zoo8800...nekem is szokott elég sokat 0rpm és 0 dB-es állapotban lenni a gépem...amikor nem kapcsolom be...ilyenkor energiatakaréskos is...

-
denieBoy
tag
Szerintem simán! Nekem egy Giga 4670 -en van. És nagyon szépen megy alapórajelen is, tunigolgatva meg 500-1500 plusz pontok körül ment többet ami nem egetrengetően több.
A 4670 tudtommal a 9600-ot imitt amott veri, szal 9500 simán mifutja magát alapórajelen is.
(szerintem)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest