Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
DuplaZso
üzenetére
Valahol már láttam videót, hogy a NIVEA krém az kb. annyira jó hűtőpasztaként mint amit drága pénzért vesztegetnek, csak ugye abból hamar kimegy a nedvesség, és akkor már nem Ok, de most nem találom, pedig tuti hogy volt ilyen teszt, ahol több dolgot is kipróbáltak

Mod. Egyébként a lényeg, hogy ne levegő legyen közte, pl. jó még a fogkrém is
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
bogarfx
üzenetére
Na, akkor ilyet mégegyszer többet ne csinálj, és hacsak lehet, ne is terheld játékokkal meg ehhez hasonló dolgokkal a masinád !
Mindenképp rakj oda valami taknyot, ha más nincs is kéznél, legalább valami - tökmindegy milyen - csapágyzsírt, vékony rétegben. Mindegy, csak legyen ott valami. SOS megoldás lehet még egy fél csepp étolaj vagy zsír is, ám akkor viszont tényleg figyelj oda, hogy nehogy kiszivárogjon a felületek közül az anyag.Többieknek : Nem röhög, szarból tudni kell várat építeni !

-
bogarfx
aktív tag
Üdv!
Ma raktam össze a giga P35 DS3 és az E5200 konfigot és a procira nem tettem pasztát. Sajnos igy alapjáraton(alap órajel + 1.225 gyári fesz) játék közben 63 fokos volt az egyik mag 59 a másik gyári hütővel . Idle-ben a hőfokok 44 és 40.
Ennyire számit a hütőpaszta hiánya? Az alaplap tulaja küld majd ezüst pasztát, remélem az jó lesz. -
At4
tag
köszi, egy mérésnek örülnék

Speed(R), Chaser: a táp nemrég lett javítva (új kondik pl), és legfeljebb ~1.5-2 hónapot kellene kibírnia, utána mindenképp cserélném vmi jófélére, pl. FSP
, és 1 ideig VGA sem lesz benne, az integráltat fogom haszálni. így esélyes, h elbírjon a géppel? -
Az mitől van, hogy a biosban automatikusan 4x100-as FSB szerepel és, hogy hiába emelem 200 fölé, a cpu-z csak max 200-at ír ki?
-
Generator
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom, felmerült már a kérdés, de nem olvastam végig a kb 8000 hsz-t, nézzétek el nekem:
E5200-nál láttam hogy 2féle steppinges van: M0, és R0. (R0-ra most láttam 2-3 apróhirdetést)
Melyik bírja jobban a tuningot? Ha jól sejtem, az R0-s újabb kiadás. Mik a tapasztalatok vele?
Köszi mindenkinek, üdv:
Generator
-
Zotya984
senior tag
közben meglett a PCIE és az manual 100-ra raktam.
Ramok 800 helyett 852Mhz mennek és nincs neki plussz fesz adva tehát 1.8Vot kap.(de mennek 960 on is 1.8Von )
A cpu szorzót biosban levettem 9-re 12.5-ről. C1E kikapcsolva, EIST kikapcsolva.
ÉS MÉG MINDÍG CSAK 275FSB A MAX . lapot fogok cserélni.
-
Speed®
titán
Ja, vinni fogja, csak kérdés mit szeretnél, hová vigye?

Az az MS GP táp ipari hulladék kategória, kockáztatsz?
A helyedben mindenképpen lecserélném, min. FSP/350.
CShez nem is feltétlenül kell a 4770/4830, 4670 is elég..
Persze ha hosszú távra gondolkozol, akkor előbbiek /1G/ -
Zotya984
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem:
ILYENKOR MI IS VAN?
VID:1.1875 de a lap nem tom mit csinál mert egyszer 1.4V adott neki auto feszen. Azt hittem a szívem megál, mert az MSI P7N SLi platinumban alapfeszen 1.175V-on vitte a 9x350et de ebben a P5N-E sli-ben nem tudok a képen láthatónál többet kihozni. -
m4rc!
őstag
Igen, bírni fogja a táp (főleg, ha a Prescott-ot vitte..
).
Videókarinak meg: 4830 v. 4770
Source motornál a proci nagyon sokat számít, kicsit meghúzod és sztem 100x fps-ed lesz..
Én 1680-ban játszom a TF2-vel 3,6 gigán és semmi akadásom nics, fpst most nem tudom pontosan, de 40-60 lehet.. majd mérek egyet. -
At4
tag
sziasztok,
a jelenlegi 400Watt os tápom elboldogulna a következő összeállítással?
Gigabyte GA-G31M-ES2C
Intel Core 2 Duo E5200
2GB 800MHz DDR2 RAMfőleg a proci miatt aggódtam, de szerintem nem lehet gond mivel a jelenlegi Prescott magos cerkám eszik 73W t, e5200nak pedig 65W a TDP je. szerintetek?
a későbbiekben szeretnék videokártyát is, milyet javasoltok bele nem túl drágán?
valamint CS Source t játszik valaki ilyen procival? ha igen, mire számíthatok, milyen FPS el fog menni 1024x768ban minden high beállítással?előre is köszi

-
Tubi2
senior tag
Na szóval....
1,385V
4Ghz, és nem jó
érdemes lenne 1,4-el megpróbálni? -
CM Hyper TX3-ról valakinek van valami tapasztalata? Úgy gondolom őt veszem meg az E5200-re a közeljövőben, de legkésőbb az év végén. Először a VGA karit kell sürgősen kezelésbe vennem.
-
Bulitt
addikt
az 1,120V 10x300 1200fsb mellet mennyire jó eredmény? Itt most feszültség szempontjából kérdezem. Minden stabil VID:1,2000

-
Tubi2
senior tag
Egy E5400-al hány GHz-t tudnék elérni, ha szerencsés vagyok? Most 3,6-on megy.
-
Vidori
aktív tag
Ez ASRock nem Asus, vagy csak az Asus-os beütésre értetted?
Ehhez a procihoz nem ajánlottak jobb alaplapot, minek?
Ami tetszik benne elsőre: az ASRock tuning progijai, a jó minőségű kondik, és a nem tipikus ASRock-os tápcsatlakozó elhelyezés.
És hogy ne csak OFF legyen, a proci 3000-n megy benne, és meg tudja a memóriát hajtani 1066-on.( bár a user manual ezt nem írja ). -
Dealer
tag
Hali! Kipróbáltam az E5300-asom 3.6G-n, 1.29es VID társaságában és 60fok körül volt amikor lefutottam rajta az IBT tesztet, kb 15 percig ment. Teljesen stabil, de ez a hőmérséklet még elfogadható?
-
Speed®
titán
Akkor úgy fogalmazok, hogy 3750/1.15V túl jó ahhoz, hogy ennyiért adja.
Nem szeretem a nem alátámasztott tuningeredményeket a hírdetéseknél.
Tudod hogy van az..messziről jött ember..természetesen ha tévedek, sry.Nekem 1.175 a VID és 1.25 kell 3.5höz..1.15el valszeg 3GHzet bírna kb..
-
Chaser
legenda
Ne legyél szkeptikus
Az én ötkettesem VID-e 1.2625V, ez alatt megy 3.5G-t prájmstabilan'. A 6300-om VID-e ami nálam van 1.2875V, nem néztem ugyan, de nem kizárt nála se 3.6-3.8 VID-en.szerk: Jah mondjuk 1.15-ös VID-en már más, de nem kizárt, még M0 5200-ből is láttam olyat, ami 1.2 alatt ment 4G-t, ki kell fogni...
-
Speed®
titán
A Borkainál látott 3750/1.15ös procin kívül volt akár hasonló is köztünk?
Eléggé szkeptikus vagyok az "alapfeszen" (auto?) elért 3750 témában... -
Stirbi
addikt
üdv
bocs a láma kérdésért ,de melyik processzor lenne idöt állobb? e6300? v e5200?

-
Vidori
aktív tag
De kihalt a topic...
Ilyen alaplapot vettem a E5200 procim alá, 14.000 Ft-ért:
P5B Pro -
Chaser
legenda
Ha leszz időm megpróbálok C2C tesztet csinálni ötkettessel és 6300-mal, azonos FSB-n, vajon lesz-e különbség?
-
Stirbi
addikt
szerbusztok
van ugyebár ez az uj e6300 nemtudtok rola vmi tesztet mutatni , vagy esetleg vki már tuningolt e ilyent?
megéri a +5 k-t az e5200hoz képest? szerintetek mennyivel lenne jobb töle tuningban?
egyéb okosságokra is vevö vagyok
, szoval kezdödhet a szofosás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dealer
tag
Sziasztok! Adott ez a config:
-EP31-DS3l
-E5300
-Kingston HyperX 2x1gb 1066 cl5Természetesen már egyből mikor hozzám került nekiálltam gyötörni és alapfeszen ment 3.6G-t. A ramok akkor 1100-on voltak és úgytünt stabil a cuccos, 10 percre ráraktam az orthost és semmi hiba, 50fok környékén volt a proci.
Viszont! Cod2 netes játék közben úgy 20 percenként kifagyott, a GTA4 is folyton elhalálozott, de a rendszer úgy általában stabil volt.
Milyen beállitásokat javasolnátok hogy atom stabil legyen 3.6on? R0ás egyébként a kicsike...
-
m4rc!
őstag
Első nekifutásra, alapfeszen 3,6GHz, komolyabb tuningot holnapra halasztom..
-
fagy53
nagyúr
válasz
South Velen
üzenetére
Intel előírás, van értelme. Minden lap tudja, az Asus is, csak ott ki lehet kapcsolni.
Az értelme meg az, hogy a terhelésváltozásnál nagy feszültségcsúcsok léphetnek fel, melyek huzamosabb idő után komoly degradációhoz vezetnek. Ez a probléma akkor csúcsosodik ki, ha a feszültségmaximum közelébe emeljük a proci feszt és drop híján a fesz.tranziensek 0.1V-tal is átlépik a megengedett maximumot.
Ezért is ajánljuk itt a topikban is, hogy 1.36V felett senki ne használja üzemszerűen, 24/7.
-
fagy53
nagyúr
A Giga P35-ös lapom 40-50mV-ot is ejtett a feszültségen terhelésnél, míg az Asus 10mV-ot tesz rá.
A CPU-Z jól mér, együtt futnak az Everest-tel, ráadásul a lap Hardwer Monitora is azt az értéket mutatja mint a CPU-Z. Sajnos a jobb lap nem minden esetben garancia arra, hogy a dolgok jobban is menjenek benne, sok negatív példa van. Persze az is lehet, hogy a beállítás nem helyes, ki kell ismerni a lapot! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

3,5 óra folyamatos Crysis után vettem észre.

, mivel én nem találtam semmit sem rola![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)