Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Kb gyári órajelen 1280-as felbontásnál

g31m-es2l lapot vegyél, drágábbnak sztem nincs értelme, de te tudod. Mindennapi használatra is akár 3.5G megvan vele lazán, csak a procin múlik, fölötte meg már sokat esznek a kis 5000-esek, nem érdemes úgy járatni max alkalomadtán.Van még 3db R0 procim, vigyétek
-
vzsryl
nagyúr
-
kriszbon
őstag
Hát ha nem tudod jobban húzni mint ami az adatlapodon van akkor mindenképpen megéri, mert ehhez a kártyához azért kell a 3Ghz, de ha jól felhúzod, akkor még egy picit több is! Egyébként én most válok meg tőle mert (Ilyenre) cserélem, pedig nagyon jó kártya, csak az a gond vele, hogy nem 512-es, ha az lenne nem biztos hogy megtenném! Na kb. (Ennyit) megy trémárkba! Ja előtte egy P4 3Ghz-es prescottom volt 3.8-on kergetve

(#6589): Most (Ennyiért) megvehetsz egyet! -
Zotya984
senior tag
BIOS-ból. Hát az a program az nem semmi. leszedtem a legújabbat, felraktam. Próba egyből kékhalá. ST-ban 20körül az M0-ásat viszont vadászni kellett hogy találjak 1et a 6bolt közül ahol voltam.
Kis lépésekbe haladtam. 200ról 213mhzre toltam az fsb-t így a ram maradt 800-on
nyomok neki egy beálítás véglegesítését ERRE KÉKHALÁL.
Na mondom ilyen nincs, hogy +13mhz nem bír.
gyorsba restart, BIOS>cell menu, átolvastam miket lehet beállítani, vissza vettem a szorzót, kikapcsoltam hogy ne ugráljon a szorzó, beállítottam az alpfeszt, meg az 1066os FSB-t
És elsőre BOOT-olt prime95 45percig stalbil volt 48fokos magok mellett. -
South Velen
addikt
egyértelmű, e5200
Ha tuningolod, mondjuk 3,2GHz-re, akkor játéktól függően 9800GT/4830 vagy 4850/GTS250-et hajt ki kb.
Alapon 3870-et hajt ki, pl., de ezt így nem lehet megmondani, mert játéktől függ.
GTA 4-ben pl. mindenhogy kevés egy E5200, de eleddig csak ez az egy játék van, ahol kevésnek bizonyul

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1 humoros
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gombászkönyvek egyben
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel akarja kisöpörni az asus a megmaradt 965-ös chipeket? Nem tűnik rossznak, főleg ennyiért.