Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #15937 üzenetére
Hali!!!
Jó Neked, én annyira emlékszem az részegségre mint állapotra, mint Etióp a jólakottságra..(
Kábeleket engusztól rendeltem. (PC GEAR)
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #15953 üzenetére
Én Zalman ZM EC1-es ventikábeleket rendeltem és kaptam Tőle, 2350FT volt 5db.
Kezdem szerelgetni a cuccost,nézegetem mit és hogyan..
nincs régi ventid? levágnád róla oszt kész[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #15958 üzenetére
2 marokra? Hát agggyá' neki kanalat!
Süt a nap és volt 1 órás áramszünetünk. Nem nagy szám, de majdnem szívtam vele, ezért is jutott eszembe. Biost akartam cserélni, jobban bejön nekem a béta f10c mint az új f12..
Jó, hogy nem tettem..Szép napot!
1 ventit kicseréltem a noise-ra. 2x néztem meg a gépet, azt hittem, nincs bekapcsolva. , A himuro-t meg a zalman szabályozót is betettem, hogy tudjam, hogy vezetem majd el a kábeleket, de kvra nincs kedvem most darabokra szedni. Útálom, hogy a cpu hűtő miatt mindíg ki kell venni az alaplapot.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #15956 üzenetére
szép napot.
megoldottam a problémát. tegnap este írtam az összes Miskolcon fellelhető és weblappal rendelkező számítogépes boltnak. most néztem mailt. jött ajánlat szépszerével
300-800ft között.
rendeltem is
egy gépész midnent megold
(#15958) Gyuri27 1 ideig megmarad...
aztán jön majd vissza az intel, ezt meg odadobom tesoméknak. ellesznek vele
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #15961 üzenetére
Gondolom ez nem nekem írtad..
Ez volt 31k:
[összes]
[kábelek]
[120-as]
[120-as]
[140-es]
[kütyük]
[összes]
[ebbe kéne beledobálni]
[próba]
[próba2]Még jön a TRUE felfogatója, 1 elem a házba amit meg kell csinálni és..kész is lesz..
valamikor..Tom, hogy szar a minőség, de ez a tfon..ez is az
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #15964 üzenetére
Én is ilyet akartam, de Balázs azt mondta, hogy visít. Meg.. kevés a 4, 7 venti lesz össz-visz, du. rajzoltam, agyaltam sokat
kben szeretem a kék-fekete combót, ezért is imádtam az IP35 lapomat
Ez piroslik is, hogy rohadjon meg, de becsukom az ajtót és nem látom..Jó kis műszert fabrikálok belőle. Na..Du.4-től Codozott a törpe, ment lazán 2,33GHz-es procival is/0,8v (ramok CL4 880MHz) Minden visszavéve, hűtés is úgy lesz és mindenre elég lesz nekem(künk)Most sincs langyos se a házban, pedig csak 120-as a procin, meg egy 120-as hátul.Semmi más.
S ha majd kevéske lesz, milyen változás lesz a 2,33GHz/880MHz hez képest a 4,4-4,5GHz 1200-1300 ram
2012ig itt nem lesz csere. Utána meg, ki tudja addig ki, s mivel rukkol elő. A Házre költött pínz meg nem kidobás, hisz az marad, a ventik is 6év garral vannak(#15967) dime27 : ? Az a ház..ronda! Én konzervatív vok, kirívó valami nem kellene.Anyag? A Chieftecben is van anyag, több szerintem mint abban a rakéta-porszívó hybrid "csúcsházban". s ez diszkrét, elengáns, s a"puritán" külső minőséggel párosul. Elhiszem, hogy jó az a ház (nemtom mennyi a valóságalapja a sztárolásának de sztem el van túlozva, s nem csak az ára) Nem barátom..nem kell nekem olyan.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #15968 üzenetére
Haverodnak (Zsolti) üresen is gondot okozott az emelgetése..
Örült, hogy neki kellett levinni a parkolóba. Én is,..az árának[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #15969 üzenetére
nekem csak 4 venti van (egy 12es fujja be elől, 2db 8as ki hátul, és oldalt is van egy, az is kifele.), így nekem ez bőven elég....többet bele se bírok rakni ebbe a kis raidmax aresba
és ez az AMD jo 10°Cal hűvősebb, mint az intel...prime alatt 35°Con döcögtek a magok, de érdekes, h maga a CPU jo 10Cal melegebb volt...nem is értem azota se...
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #15971 üzenetére
Nálam most a 2 venti is csak döcög. 24/7-re a TRUE magában, passzívan is elbírja alapon (2,8GHz/ 1,125V) -amin 4GHz-et is megy..-, ha 1-1 venti van elől és hátul a házban. Viszont a ramok... Bakker tojást süthetnék rajtuk! A 4 modul összeér és főzi magát. A team és CellShock is vastag. Majd hűvös házban deresednek
Tudom, hogy a fele is elég lenne, de ha elkap a hév, vagy..Pl. "véletlenül" összefutunk s és kocsmalátogatásra kerül a sor? Iszunk, megeszünk 1-2 kuvaszt. Hazabotorkálok2 nap múlva, s 40°-os melegben akarok 4,8GHz-re javítan? Meghó az egész! Igy meg..nem-lassan be is rughatnánk már! (tom Te tetted , de én nem!!!)
" ez az AMD jo 10°Cal hűvősebb" Fizika. Kisebb teljesítmény, kevesebb hőtermelés
Ezért tudja majd Gyurink brutál áron eladni a gépét! Olyan "gyors", hogy az alatt hibernálni lehetKben..Hol van Gyuri? Csak be-beköszön, mint mostanában Oi! sokan...
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #15972 üzenetére
mushkinokat most adtam el, mert nem bírták a lapot vagy fordítva... a régi lapomban nem volt gond, ebben meg ugy megy a dual, h egymás melletti slotokban...p45ösben meg minden másodikba kellett rakni...így nekem is melegítik egymást a kis crucialok...
lassna berughatnánk...nemláttál még csak eperlevet inni
10°Cal hűvösebb, de teljesítményben ugyan ott van(L3 nélkül), mint a Q8200...(a tiédnél biztos gyengébb) és ezért nem is értem...meg a magok és a CPU közti különbséget se a CPU javára....
gyurirol nemtudok..
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #15973 üzenetére
Kva jó ez a himuro! Jó hideg!!! Kár, hogy a hdd melegebb benne mint nélküle
Rezgést csillapít, hangot elnyel (az eddig se volt) de ez HDD fűtő és nem hűtő
Rég láttam ilyen szart. -Kap pár lyukat meg 1 12-es ventit, akkor talán olyan lesz a hdd-m hőmérséklete mint nélküle..Nem vicceltem!
Viszont: 5,25-os helyen van a hdd-m, jó nehéz a cucc, és ha véletlenül lerúgnám a gépet az asztalról, az tuti, hogy a hdd túlélné
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #15975 üzenetére
Á! Melegebb, hidd el.
Kicsit meglepődtem, de majd orvoslom. Közben utánanéztem, neten is (tesztben) melegebb volt. Ki kell fúrni és ventit rá, ha hűteni is akarsz veleEngem nem zavar, de 3-5° pluszt vagy többet, kalkulálj be.
[sajna ez kvra igaz, s az eltérés mértéke (melegedés) még nagyobb is.]
[a 32°-nál került a gépbe,s utána kapott a tetejére egy 120-as ventit mert durva volt..Azóta ügyeskedtem kicsit(máshova pakoltam, fentebb volt ..]
(#15976) darál0w : Sok kis szarból lesz majd nagy[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Látom süket fülekre találtam a hdd kérdésben.............
daral0w:
Eddig nekem is ment ,de van ezekből most elég sok fajta.
WD Green,Blue,Samsungból sima 501HJ, van F1, stb...........
Mindig samut vettem idáig,mert az ára is jó olt,és eddig megbízható is. -
shteer
titán
válasz lipi67 #15977 üzenetére
most is passzív cuccban van, csak a himuro kisebb
szép napot!
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #15978 üzenetére
Samsung vs WD.
Ha 24/7-es a gép akkor inkább Samsung a hűvössége miatt, ha a sebesség fontosabb WD, sztem.
"Samsungból sima 501HJ" ----- ez egy szuper HDD. Amit tőlem kapott (minden téren) hidd el Nálad 5 év alatt nem fog annyit és :[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #15980 üzenetére
Két dolog ha nem baj
1. Én 100%-ig meg vagyok elégedve vele mert bár melegebb (még.. ) mint nélküle, de külső hatások (por), nem éri, kussban van sztem a leghangosabb hdd is benne, jól szerelhető, bárhova beépítheted, rezégst nyeli mint kacsa a nokedlit.. és hasonló társaihoz képest hűvösebb is.2. A nagyobb tesó jobb, ezt mondták is, de nem is lep meg. Itt a (borda)méret a lényeg.
Ma már nem szerelgetek, inkább kipróbálok vele 1-2 trükköt, ha bejön leírom Neked.
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #15980 üzenetére
Na..Szétszedtem és a fedlap és a HDD közé tettem egy 3rétegü alufoólia lapocskát.
Nyertem 1-2°-ot vele!!!
[]Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
Szép napot emberek
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #15989 üzenetére
[link], [link], [link] hirtelen. Antec Nine Hundred, Zalman ZM-GS1000.
Tudom nem lesznek elég konzervativok, meg nem 48 kiló, meg nem fér el benne a család pincsije. De lássuk be ha túl nézünk Lipi megalomán természetén nem kell neki akkora böszme ház.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz kicsigeri #15986 üzenetére
Mint a törpéim..
(#15990) Gyuri27 : Vettem is! Chieftec a neve neki Össz 43k-ba van, meg a táp.
És olyanra alakítom, amilyen nekem kell.[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #15991 üzenetére
Gyurka: Miért baj, hogy szeretnék maghamnak csinálni egy olyat ami tetszik is meg jó is? Nézd már meg a CM házat..Mint egy mini mosógép bakker. Meg..kicsike is. A TT házak.. Chieftec előtt TT volt. Fura elrendezése van,. Képeken ok, meg jól le tudják írni, de pl a hátlapi (alaplap taró lemez hátlapja) venti hely parasztvakítás, olyan lapos ventit nem szerzel ami jó oda (ITT!!!! kérdezgettelek benneteket a topikban. ) Ha meg x felárért szerzel is (ne bolti linket mutass, ami a weben van meg ami raktáron az kvra nem uaz..)Semmit sem ér, mert csak pörög de cugot nem szállít, nincs is honnan a szerencsétlennek. Az enyémnél pl az alsó porszűrő majd mebe ért a táp ventijébe, és olyan alacsonyra rakták, hogy szart se tudott szellőzni a ház. Borzalmas volt, pedig képeken, meg leírás alapján a világ legjobban szerelhető 100 ventit fogadó kütyüje volt...
Éppen most bontottam szét a 14-es ventik helyét!
-
krammerka
őstag
Köszi a válaszokat!
-
darál0w
Jómunkásember
na megvan mitől kerreg a vinyom...
ettől. még jo, hogy garis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés