Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoqspok
tag
Nekem is egy D945GCLF2 lapom van ami ügye bár, kétmagos Atom330 processzort tartalmaz, és arra lennék kíváncsi, hogy a 1080p-s, h.264 kódolású anyagok esetleg akadás mentesen futathatók ha valami jobb HD videó gyorsítást is támogató grafikus kártyát rakok rá, vagy ez teljesen processzor függő. Ezzel kapcsolatos lenne a 2. kérdés, hogy ha érdemes + VGA kártyát rápakolni akkor milyet ?
-
Hoqspok
tag
Az intel D945GCLF2 lapon lévő két magos Atom procit milyen Inteles P4 hez lehet teljesítménybe hasonlítani ?
-
Hoqspok
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Szabvány ATX a rögzítő pontok passzolnak én épp ma raktam be egy BaziNagy házikóba és nem volt gond a rögzítéssel, csak alig találtam meg olyan kicsi ez a deszka
Szerelem első látásra, nekem nagyon tetszik, olyan halk hogy egyenlőre nem zavar a venti. ( sajna nem tudtam beüzemelni mert a monitorom behalt )
A célom egy teljesen hangtalan 0-24 ben üzemelő letöltő gép amit egy kiszuperált VHS magnó dobozba költöztek és a TV álványba pont befér. Az S-Video kimenten közvetlen lejátszhatóak a letöltött filmek nem kell ki írogatni. Ja és akkor mellékesen NAS is futhat, azon még gondolkodom, hogy valami Leadtek karival TimeShift TV felvételek miatt nem kell mindig a TV előtt várni a kedvenc sorozatot, filmet. az én igényemet a Divix minőség kielégíti, a HDTV közszolgáltati adók ingyenesek maradnak, de a kereskedelmi TV-k mind fizetősek lesznek szerintem még sok kérdés nyitva maradt, hogy a fizetős szolgáltatást milyen eszközzel tudja a felhasználó megvásárolni, szóval olyan nagy pénzeket még ne költsetek a HDTV gépekre mert lehet megy a kukába 2012 után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest