- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Pedig minden tekintetben egy X99 jóval időtállóbb és jobb megoldás mint egy Z170 konfigba tenni. Márcsak ugyan azon az áron jobban felszerelt lapot kapsz egy X99-nél több funkcióval. BF3-ban most hogy 4930K-ra váltottam alsó fpsben +5-10fps és akkor csak alapon megy a cpu! Nekem ez még bőven jó lesz majd a köv high end generációig!
Ha neked fontos az igp akkor vegyed azt!
-
MPowerPH
félisten
Jah.. .Azert en kihozok Neked egy rendszert, ugyan olyan minosegben, ugyan azon az aron. Nem tudom a 150 jurot honnan szedted. A tobblet fogyasztas pedig betudhato a +2 magnak. 4.4Ghz pedig boven sok meg a mai napig minden game alatt, nem kell tobb MHz. Azt meg az 5820K is hozza. Onnantol pedig mindegy, milyen cpu van a gepedben. A forrasztott IHS pedig jo dolog, a nelkul itt borulna minden. Egyebkent nem tudom milyen teszteket neztel, en nem ezt lattam. Volt egy irrealis youtube-os video, de arrol aki ert hozza, egybol lejohetett, hogy kamu. A tobbi oldalon mas a helyzet, es ott meg csak ki sem egyenlitettek az 5820K orajel hatranyat. Realisan van kozottuk 300MHz maximum. Defaulton meg 800....
A Z170 melyik ujdonsagatol kell hanyatt vagodni?Kozben nalam is beerett a rendszer, vegre kiszenvedtem, mert a lap is ugy akarta. A 125-os strap miatt a kov. lepcso mar 3250MHz lenne, amit nem tudnak a ramok, leven Hynix van rajta. Kicsit varok, most alakul a ddr4 piac, aztan veszek valami uj szerias samsungal szerelt kittet, azok mennek 3.6GHz-t is, igaz CL18-on.
-
gyiku
nagyúr
szemelyre szabott ajanlatom sasra vonatkozott, neked ha masok az igenyeid, mast veszel.
amugy ahogy nezem arban csak a lapokban van elteres, cpu majdnem egy aron megy, ram ugyanaz, de egy rendes lap a skylake ala is 70k-nal kezdodik.
csak kivancsisagbol: milyen vga-t hajt ki jobban a 6700k, mint az 5820? mert szerintem vga limites lesz mindegyik, ha single cardrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest