- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
válasz
abridabri #5898 üzenetére
Az xmp-vel nekem csak bajaim voltak. Manuálban pici plus feszt kell tolni procira ramra.. persze ésszel, nekem sokszor ez vált be. Nem tudom hány memória aljzat van a lapodon, de találkoztam olyannal is, hogy nem mindegy melyik slot-ba teszed a memóriákat. Gondolom a BIOS frissítésének (többnyire) hasznosságát nem kell külön részleteznem.
-
BITBOYS
addikt
válasz
abridabri #5898 üzenetére
Akkor ez csak kompatibilitási hiba lehet, sajnos láttam már ilyet. Nekem a tiédhez hasonló csak 4-es sorozatú memóriáim vannak 3000MHz-es quad, 4GB-os modulok.
Volt olyan lapom amibe pont ezt produkálta, másikban tökéletesen működtek. Viszont valamiért csak úgy mennek xmp-be, hogy 125-re állítja az fsb-t magától. Ha én szeretném beállítani a memóriákat már panaszkodik a lap és nem akarja a 3000MHz-et.
Valami nem kerek, de leszarom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- iPhone topik
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest