Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Ne is mondd, lerakom a hajam ettől a laptól. Azért vettem asust mert reméltem hogy jó, meg magyar képviselet, meg a gtx970-eket egyedül ők vették vissza az nvidia hazugsága után, emiatt is bíztam benne . Ha újraindítom, az esetek döntő többségében nem indul, csak csippan meg mennek a ventillátorok, meg random Q-code-ok. Másodikra mindig elindul. Ez gyakran hideg indításnál is így van. Túrtam a netet több száz oldalnyi fórumot meg leírást böngésztem de semmi használható infó, csak annyi hogy az egész x99 széria problémás az asusnál. Innentől kezde nagy ívben kerülöm, és ajánlom másoknak is hogy óvakodjanak ettől a gyártótol.
-
Vigilante
őstag
Akkor csak ezért is random adom tovább a teszt megírása után.
Mint írtam, 50 ért is van már jó, nekem megfelelő ASUS lapocska itt hardveraprón.
És az így keletkezett +60-70e-et szabadon félre tehetek, akár egy 2. 980 Ti-re, mivel az új rendszer már azokat is kitudná hajtani. 
BTW, az azért elég gyász, hogy egy 150.000-es lap ilyeneket produkál.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint írtam, 50 ért is van már jó, nekem megfelelő ASUS lapocska itt hardveraprón.
És az így keletkezett +60-70e-et szabadon félre tehetek, akár egy 2. 980 Ti-re, mivel az új rendszer már azokat is kitudná hajtani.