Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Sziasztok, bekérdezek, bár lehet hogy nincs ilyen tapasztalat, de hátha...
Van egy MSI X99A Xpower Gaming Titanium alaplapom, benne fut egy e5 2618l v3. Moddolt bios van rajt, stabilan ment az allcore hack, sőt kis base clock emeléssel 3550MHz gond nékül megvolt. Nem rég került be egy M.2 SSD ami működött az overclock-al együtt is.
Pár napja teszteltem a meghajtó sebességét, és akkor vettem észre, hogy nem 3.0X4 pci-e sávszélességgel ment, hanem csak 2.0X2-el. Ma kicsit küzdöttem a bios beállításaival, de lényegében nem sikerült ezen gyorsítanom. Majd az egyik újraindításnál nem bootolt be a gép.. (biosba sem tudtam belépni) Pár sikertelen próba után betöltötte a default biost, és újból ment a gép, meglepődve tapasztaltam, hogy az M.2 sávszélesség beállt 3.0X4 re. Viszont azóta ha csak 0,05MHz -t emelek a baseclock-on már nem látja az M.2 SSD-t és értelemszerűen nem bootol a Win. Úgy gondolom, hogy bár nem vagyok profi, de azért elég jól átlátom a bios ezen részét, és nem értem mi lehet a gond, mi kerülheti el a figyelmemet.
A lapon dual bios van, a B van frissítve, és módosítva, az A még a régebbi moddolatlan. Mindkettővel ezt csinálja. Mikor kb 1 honapja bekerült az SSD akkor is volt bios default settings betöltés, mert addig nem látta, tehát akkor is azokat a beállításokat változtattam ezután, mint most. Nem értem...
Ha van tipp, azt szívesen venném, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Nintendo Switch 2
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest