Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#6379CME : Most néztem YT tesztet. [link] Pár dolog nem ment simán itt.
#6380helkis : Ha minden jól megy akkor 5 évig mindent is...
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...