- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LP700-4
tag
Sziasztok!
(Itt is megkérdezem, hogy mit lehet tenni ezzel az esettel, mert az alaplapos topikban nem kaptam segítséget.)
Pár napja elkezdett egy asus rampage v extreme alaplap 19-es hibakóddal bekapcsolásnál megállni.
Újra indítás után oc errort ír, majd beirányít a biosba. Utána biosban nyomok egy f10-et és így elfogadom az oc-mat, amit hozzátennék több mint fél éve használok és eddig semmi baja nem volt. Ezután simán feláll a rendszer. Amit kitudtam szedni ebből a 19-es hibából az valamilyen memória probléma lehet.
Próbáltam más ramokkal de annál is jelentkezett ez a hiba. Arra gyanakszom, hogy a memória tuningra akad meg a folyamat, csak ezzel meg az a baj, hogy a memória gyári órajelén megy 2666MHz ami ennél a lapnál már tuningnak számít, ha 2133MHz-en megy ami ennél a lapnál nem tuning, akkor hiba nélkül megy.
A kérdésem az lenne vele kapcsolatban, hogy ezt a hibát valahogy el lehet hárítani, vagy kezd a lap meghalni?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest