Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Számomra a megbízhatóság elsődleges szempont, nem azért vettem Asust mert csőlátásom van, hanem azért mert ők nem hagytak még sosem cserben. Volt Giga is, menet közben halt meg, MSI nekem nem volt, de ismerősöknek igen és nem szerették. Asrock volt utoljára AMD vonalon, ez a két márka mai napig működik gond nélkül, Asus tízen éve. A mostani platformmal sincs semmi bajom, főként az itt lévő kollégák győztek meg, hogy ez a vonal legyen, az akkor csak Z170-el szemben. AMD sehol sem volt még a Ryzennel, mikor beruháztam ez tűnt a legokosabb döntésnek. Ma egyértelműen visszaülnék az AMD vonatra. De a kérdés és ez a poszt sem kapcsolódik a kérdéshez, ami továbbra is fenn áll az X99 Strix tulajokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő