- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #510 üzenetére
A problema abbol adodik, hogy nem talalok olyan menut, hogy Strap, igy kezzel toltam fel a BCLK-t 125-re.(szamomra is erdekes, Z-s lapokban szerettem hasznalni, mert neha stabilabb volt 125-on) A legujabb BIOS van fent egyebket, ez sokat javitott a dolgon minden tekintetben, a teljesitmenyt is beleertve. A PCH-t meg megnezem, mi van ha leviszem alapra. Vsa-t probaltam, de 1.1v-on el sem indult a rendszer, boot elott leallt, peidg elvileg ez az ertek felel meg a +0.2-nek. Nalam kell a +0.3. VCIO-t csak azert bantottam, mert erezhetoen segitett stabiizalni. Ring-nek adok akkor kis pluszt, meglatom ugy hogy viselkedik.
Ezt a Strap -os dolgot nem ertem csak, meg az alaplap infoinal is bennevan ez a lehetoseg, de a BIOS-ban nem talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest