Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Nekem akkor jött elő, amikor az uefiben turkáltam és próbáltam kikapcsolni a felesleges erőforrásokat, pl soros port, Bluetooth, hang kártya ilyesmi. Aztán ugye restart, USB meg semmi. Uefiben minden ok volt. Win reinstall után rendbejött. Egyébként tiszta forrásból van winem, csak még aktiválva nem volt ugye...
Csak mellékesen döbbenetes a különbség a régi AMD-hez képest. Semmi tuninggal, csak Turbo Boost 3 és bekapcsolt xmpvel 54300 olvasás és 68000 írást mértem a Ramon aidaval. Eszem megállt. És mi lehet még benne.
Strix tulajokat kérdem: a bekapcs utáni post folyamat mindenkinek sokáig tart? Kb 10-15 mp aztán jön a Strix logó és utána pikk pakk a rendszer. Azon lehet rövidíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel i7 8700 Box
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest