Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Sziasztok.
Volna egy problémám a konfigommal. Tegnap youtube nézés közben elsötétült a képernyö és a hangszóró is elkezdett búgó hangot kiadni magából. Volt már ilyen néha, de azt egy újraindítás megoldotta.Eddig ezt az AMD karim driverének tudtam be. Most azonban nem segít semmi.Indítanám a gépet és a lapon levö post code kijelzö b6-os hibát ír ki(clean-up of NVRAM), tovább nem megy. A biosba sem tudok belépni.Videokártyát már raktam bele másikat,annál is ugyanez a helyzet.Eddig az a gyanúm hogy az alaplap a hunyó.Az elemet kivettem jó sokáig,a bios kapcsolók sem segítenek.Ha a proci adta volna meg magát akkor szerintem 00 hibakódnak kéne lenni.Tudnátok még valami megoldást ajánlani mielött becsomagolom és visszaküldöm az oc.uk-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elite: Dangerous
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Előzetest kapott a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest