- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
westlake #3529 üzenetére
"A BIOS-ban lévő "kapcsoló" pedig pont azt dönti el, hogy melyikkel kommunikáljon. "
Na igen, épp ezért javallott átállítani.
Másfelől:
Engem is bosszant, hogy nincs minden rendesen ledokumentálva és a usernek kell kitalálnia mik a lehetőségek (pedig kb max +1 oldal lenne leírni oda, ahol eleve le van írva mik a lehetőségek a PCI-E sávokat illetően.......). Megnyugtatlak, az RVE doksijában is hasonlóan jó ezen részek dokumentáltsága. Anno amikor megvettem az M.2-es SSD-t, vakartam is a fejem, hogy vajon ki, mit és hogyan oszt le ha csak 28 lane-es a CPU, mert ez sem volt egyértelműen leírva...... Szerencsére nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest