Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én nem kezdtem el vitázni, csupán egy nagyon egyszerű és kézzel fogható tényt mutattam neked, amihez semmi köze nincs, hogy nekem milyen gépem van. Nem én kezdtem el mondogatni, hogy a Samsung IC nem megy X99 alatt. Csupán egy tesztet mutattam, hogy de. Emellett még az 1,55V-ot sikerült kiszúrnod, de pontosan két sorral lejjebb már 1,35V-on megy 3,2GHz-et egy nem OC Socketes lapban egy 2400MHz-es memória. Emellett ha bárki felmegy Gskill oldalára és listázza a ramokat, akkor könnyen észreveheti bárki, hogy 3400MHz-es memóriák is vannak és az minden Samsung IC
A korábban linkelt Corsair Dominator 3,4GHz-es memória is Samsung IC-s, ha 4,23-as verziójú. A gyári oldalán annyira támogatja az X99-es platformot, hogy oda is van írva szép hatalmas betűkkel: "Custom designed for the Gigabyte X99-SOC Champion"
A tesztet majdnem elfelejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest