Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én is így jártam... van egy két idegesítő dolog, de nem ilyen jellegu komolyabb gondok. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem jobb a reakcio ido 6700k alatt, nem varok a bongeszo megnyitasnal annyit, ilyenek, lehet placebo, de szerintem nem. Igaz, nem vag le 12 szalas kihasznaltsagnal, de nekem ez most igy eleg, gondmentes es kiszolgal. Lehet benne van az X99 kinlodasa is picit, de ez egy forum, leirom. Te hogy emlekszel?
woros: Skylake-ben 3333-on van a 3000-es KIT-em, nem is rossz latency vel, 1,35-on
Jó, az DC, de akkor is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- 6-7 gen i5 T procik
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó, az DC, de akkor is