Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cole86 senior tag válasz  westlake

üzenetére westlake

üzenetéreNálam 4400 1,3v fesz kell ,de ez azért erősen lap és beállítás függő is , nem csak a chipen múlik.. Előző asrock fatality killerben gyári tuningal vitte a 1,3v feszen a 4400at úgy ,h nem finomhangoltam a lapot.. az msivel meg majd meg döglöttem ,h stabil legyen végre.. ez sokkal komplexebb, nehezebb lap.. több tudással ,de több szopással is.. Kicsit laikusabb az ember, akkor nem ajánlom neki ezt a típust, de a tudása és az arzenál amivel fel van szerelve, az elképesztő..! A kinézetéről ne is beszéljek.. Az árra visszatérve valóban nem éri meg sok embernek ez az x99es platform ,de ez az első ddr4es platform, lehet sokat fognak még gyorsulni újabb gameknél és programokban. Az ára a procinak elképesztő jó volt, én minimális ráfizetéssel cseréltem a 3770k-m, de a lapnál már +55kban voltam, a ramnál pedig kb 30k + volt a 16gb 2800as predator (ami csak 2666on képes cl13ban menni ebben a lapban, de bios frissítés után, előtte még volt benne 2800as beálíltás, mik vannak ..) ,de csak mert saját vonalon vásároltam és mert akkor még "jobb" volt a forintocskánk..  Összességében nekem nagyon bejön ,de én 4k kijelzővel fogom folytatni és 2db csúcs kari társaságában, oda már azért kell a kraft és extra erős tervező programokhoz..  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest