- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
El ne sírd magad itt a végén, látom az idegrendszered nagy a végét járja
2019-ben a Comet lake platform jelenik meg, ami valszeg szeptemberben kerül piacra. 2020 előtt nem lehetséges hogy megjelenjen a 10 nanométer. Szerintem 2-3 évet tuti hogy az intel 10 nanométert fogja használni, (fejlesztési költség megtérüljön) A 7 nanométer 2023-de lehetséges 2025 a valós megjelenési dátum( Nem meglepő
) Az intel hiába hozz egy hírt arról mit mikor akar piacra dobni, semmi köze a valósághoz.
-
Petykemano
veterán
Az egyik ok az, hogy éveken keresztül visszatartotta a magszámbéli előrelépést, hogy fejhesse a vásárlóit. (Ez persze nem jelenti azt, h más cég ugyanabban a helyzetben ne tett volna ugyanígy)
A másik terület, ahol a kritika jogos, az a tdp.Ebben a cikkben meg a 10nm-re vonatkozó megállapítások hagynak maguk után kívánnivalót. Valóságalapja a gyakorlatban kevés (mivelhogy a fő piaci termékek még 14nm-en készülnek), de esetleg nyugtatólag hathat a piacon, hogy nemsokára jön a felmentősereg.
Mivelhogy meg sem említettem semmilyen konkurens céget, úgy vélem a sem a héterkedés, sem a dicsőítés felrovása nem helytálló
Szerintem az, hogy a most jósolt további két év 14nm-en, mivel most még láthatatlan a 10nn, kemény lesz - elég objektív. Nem volt célom a kárörvendés. A kihívás az arm irányából is jön. (Lásd A76, SD855)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest