Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rup1u5

nagyúr

válasz Vasinger! #8799 üzenetére

Épp fordítva értettem. Biztos, hogy egy York nem fog jobban menni P35-ben mint P45-ben.
    Értem én hogy Quad proci jönne nálad P45-ből, P35-be. :K
    Az én sztorimat csak azért írtam le, hogy lásd mennyire nem lehet elvárni ebben az esetben hogy ha X lap visz egy Wolfdale-t Y fsb-n akkor ha a procit York-ra cseréled akkor azt is fogja vinni Y fsb-n. :(
    Nálam E8400 ment 8*500-on a P45-ben és mikor betettem a York-ot én is azt hittem, hogy simán menni fog ugyan azon az fsb-n de 6*500-on meg se mukkant pedig alapfeszen most 3700-on van 436*8.5.
    Szóval P45-ben sem egyszerű hátmég P35-ben.
    3600-ra viszont be lehetne lőni a te lapodban is egy Q9550-et.
    Többre nem is hiszem hogy érdemes lenne, mert már az is jóval több mint amire egy 4850-nek szüksége lenne.

Laraxior-ra meg pozitív értelemben írtam az "elvetemült" szót. Ő P35-ben hajtotta 3825 és 3910Mhz-en azt a Q9550-et amit én 3700-on sem tudtam stabilizálni a P45-ömben. Szóval itt látszik a képességeink közti fényévnyi különbség. :DDD Annó azt a procit 3600-on is keserves feszekkel és irdatlan hőmérsékletekkel sikerült csak stabilizálnom. Aztán eladtam inkább és vettem a mostanit. Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha megvan a képesség és a segg hozzá akkor akár P35-ben is muzsikálhat jól egy York.

Új hozzászólás Aktív témák