Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zájec

veterán

válasz Sárpac #4008 üzenetére

látod nekem is a "leggagyibb" X58 lapom van ami egy DS4,, ennél már csak az UD3 ami olcsóbb..... annyira rossz hogy u.azt tudja tuningban mint a többi....
    sajnos az X58-ban nincsen full "gagyi" lap , mert ez prémium kategoria.... majd a core i5 -nél leszek olcsóbb "gagyi" lapok....
    kingmax:: sajnálom hogy igy jártál vele... :B a core i7 tulajok 80%-nak pedig ez van , ráadásul az ultralassú 1333mhz cl7 modulok.... ezekkel müködnek a legkevésbé problémamentesen a platformok.... na meg ennek van a legjobb ára is... a XMP-vel cimkézett TRI kit-modulokkal , néha szivások vannak,,,.....

teljesen klassz darab a Q9550-ed... :) bárcsak nekem is lett volna anno... de csak egy gagyi Q9300-t tudtam megvenni....
    egyébként teljes mértékben megértelek hogy most nem akartál , vagy nem volt lehetöség lapot is cserélni.... elég volt csak a procira költened... meg egy kis VGA fejlesztésre... :) milyen lesz a 88GT helyett ? egyébként mivel hütöd ? 3dmark-ot is probáld majd ki ..
    ha P35 van , akkor abba egy 470FSB-t biztos kihozol, az x8.5 :: 4ghz körül...
    az elég egy 7/24 beállitáshoz... ;)

Új hozzászólás Aktív témák