Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
válasz
PAtr0n
üzenetére
Hello!
Van egy asus P5Q-E-m moddolt bios [link] és egy X5460 C0 meg 4x1GB corsair xms2 DDR 1066 CL5
Most ott tartok hogy prime stabil a 3.8GHZ 1,24 V 6-9,5 os szorzóval 400 FSB vel speed steppel.
De szeretnék 4Ghz fölé menni 24/7 ben melegedéssel eddignem volt gond de hiába emeltem a Vcoret 1,325 ig.
sehogy sem volt stabil windowsig eljutottam még 430 as fsb vel de 450 en már kékhalál fekette már nem is próbáltam pedig tuti van méga prociban meg lapban...
Mch 1,26
PPl 1,5
mem: 2,1
Fsb term:1.26A gtl meg ilyesmit meg nem tudom hova állítsam asszem 0,64 en van de majd még leírom a többi értéket si
fórmozgattam de nem nem jutottam előbbre nem mertem nagyon jáccania feszekkel egyedül nem ismerem annyira a határokat 24/7 re
Egy 450-470 fsb vel már elégedett lennék de persze nem szeretném ha pár hónap alat kinyíródna a cucc.
ami 4250-4500MHz-t jelentene
valakivel szivesen elbeszélgetnék facen vagy privátban...
üdv: SaGaIn
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest