Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SaGaIn #23073 üzenetére
Szia!
Szívesen segítek, ha tudok!
Kérdés: microcode benne van a modolt biosban, vagy csak a ket féle cserélt memória partíciós tábla, meg cpu support list?
P5Q-E lapon jó a hűtés. 24/7-re 1,36-os VTT mehet egy quadnak, ha jó a tápod és a hűtő rajta.
Északi hídnak mehet 1.40, de csak, ha újra van pasztázva az északi híd hűtője. (Feteken maradhat a gyári gap-pad) -
PAtr0n
addikt
válasz
SaGaIn #23073 üzenetére
Szia!
kicsipapucs a te embered szerintem
Várj, és egyszer csak megjelenik.Amúgy a Xeon mikrokód benne van a BIOS-ban? nekem az oldott meg most sok problémát, hogy feltettem egy Xeon mikrokóddal tuningolt BIOS-t az UD3P-re, és szűz Win7-et telepítettem. Ugyanis amíg csak cserélgettem a BIOS-okat a Win7 alatt, hol ment az SSE4.1 és Vtx, hol nem. Ha alvó módból ébresztettem a gépet, mindig ott voltak, de pár perc után kékhalállal kifagyott a gép.
Szóval. Ha úgy cseréltél BIOS-t, hogy közben Win-t nem, akkor semmi jóra ne számíts. Legyen egy Xeon mikrokódos BIOS-od, amit alapon hagysz, és arra telepíts egy szűz Win-t. Aztán mehet a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő