Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
RetepNyaraB #22580 üzenetére
Na látjátok, pont ezért írom, hogy most már Szandira váltani nem igazán annyira jó ötlet. Egy normális lap alá ugyanott van árban, mint a Haswell alá.
echterion:
Azért legyünk tisztában az árakkal, elég gyenge horror az a horror ár. Szigorúan új árakat figyelembe véve, egy Hasi 4670k kb. 22%-al drágább egy 2500k-nál, azaz 12-13e Ft-al. Valakinek ez sokkal ésszerűbb választás, mint egy használt (és ki tudja mennyit nyúzott) 2500k.F_Zolee:
Ezt ti jobban tudjátok, hogy mi mennyire tuningbarát, én csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy ha valakinek új platform kell, és maximum kisebb kisipari tuning, akkor jobban jár a Haswell-el, mint a lassacskán kiörgedő Szendivel. Nem kell mindig arra alapozni, hogy mit mennyire lehet a maximuma határán járatni. Tudom, hogy a szakmai ártalom befolyásol sokszor itt mindenkit. -
echterion
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #22580 üzenetére
Hiába, ha nagyjából ugyanott végzik tuningban és a hasi meg horror áron van a sandy-hez képest...na de ne offoljuk szét ezt a totyikot, részemről befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő