Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67
nagyúr
válasz

Cseneles

üzenetére
						Még vmi(kihagytam) Az tévedés, hogy IBT, prájm ha ok, ok a rendszer is. (úgy értem a tuning). Attól, hogy valamin hibamentesen lefutnak ezek a szintetikus tesztek, még lehet kevés a fesz ahoz, hogy a rendszer felálljon. Ha nem is konkrétam a procinak kevés a fesz ,(vcore) de többnyire ram, vagy VTT, MCH fesz emelésével orvosolható.
(#11654) Cseneles: Első körben adj 2,12v-ot (ott is van droop!!)a ramoknak és az MCH-t emeld 1,1-ről 1,2-re. - 

lipi67
nagyúr
válasz

Cseneles

üzenetére
						Szia!
Látom, válaszoltak már Neked, de még 1-2 mondat..
Miért lenne normális a 2x indulás? Nem az! Oka lehet kis fesz ahogy írták, vagy akár egy biosfrissítés is megoldja. Alvó állaponál nem feltétlen csak az, tetézheti egy nem jó, vagy jelen állapotában nem optimális oprendszer is.
Próbálj biost frissíteni, (nem feltétlen újabbra, ki kell tapasztalni), a 4x1 giga ram miatt adj az MCH-nak picit több feszt, rambeállításokat nézd át! Vagy kevés feszt kapnak, vagy (ahogy írták is) szoros az időzítés, vagy..vagy 1xüen azt a szorzót amin használod őket nem szeretik. Nálam is van ilyen, a team-ek 960-on nem szeretnek és nem tudnak indulni. Plusz feszt nem kapmnak és ..1066-on uazon fesszel és időzítésekkel meg simán boot.
 - 

rup1u5
nagyúr
válasz

Cseneles

üzenetére
						Nincs olyan hogy 4*3400!

Ezt felejtsd el! Nem szorozgatjuk össze az órajelet a magok számával, ugyan úgy ahogy egy motornál sem szorozzuk meg a leadott lóerőt a hengerek számával. Nem tudom honnan jött ez a szokás de azon túl, hogy hibás megközelítés, még zavaró is.
Ne haragúdj, hogy szólok de már többszőr láttam tőled és már nem bírom megállni, hogy ne szóljak, mert nagyon csípi a szemem. Annál is inkább nincs értelme így jelölni mivel nem állíthatsz be magonként eltérő órajeleket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - Windows 11
 - World of Warships
 - Kuponkunyeráló
 - Elektromos autók - motorok
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
 - Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
 - Eladó egy Intel i7 7800x

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
 - Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
 - Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
 - Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő