Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anal

tag

válasz Dops #23038 üzenetére

Nah nem vagyok valami guru de: azt tudom, hogy az EIST-et már most kioffolhatod, nem kell az.. meg a VTT FSB-t is fixáld le amit alapból ad, de semmiféleképpen se legyen AUTO vagy hasonló... nálam alapon van és az 1.175 V

a VID az megadja a procinak h mennyi feszültséget kell neki adni alapon.. minél alacsonyabb annál jobb...

Ezt megnézheted... a CORE TEMP PROGIVAL például.

Az alapfesznek sztem sok az nagyon: 1.3-1.32-n ha megy akkor kb. 3.4Ghz-en kéne neki adni annyit de ezt ki kell tesztelni. szóval sok az alapból..
    Nekem alapból: 1.2125, amit a bios fel is ismer jól + a core temp is kiírja belinkelem a képet..

A másik dolog: a procinak az a 0.0125-ös értékem, ami a 38-as képen látszik az nagyon a világ legalja :Y , sztem az vagy nem jót mutat vagy vmi nem okés ott... azért kell pl biost updatelni h faszául felismerje és pontosan a bios a VID alapján belője neki a feszt... vagy amit mutat az nem tudom mi :U

Láttam azt is hogy 9es szorzóval dolgozgatsz... Próbáld meg 8-as szorzóval és mondjuk hagyd az alapfeszen de ne a világ legalján azzal a 0.00125-tel hanem amit ír a VID a core tempben azt állítsd be neki majd..
    Én 8X375-ön használom alapfeszen atomstabil primel-al kitesztelve.... nekem elég ennyi.

Memóriád nem tudom milyen van, de 2V lehet hogy nem kell neki elég 1.9-is... mindegy a lényeg h ha húzod figyelj oda h osztogasd majd vissza őket...

Tesztelgesd... prime95-tel ha bebootolt a vas....

Nah remélem nem mondtam sok butaságot kérdezz meg mást is akit csak tudsz, ha ökörségeket írok akkor javítsatok ki
    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés