- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anal
tag
válasz
DonMedve #23113 üzenetére
Jaja, ezeket találtam énis:
Ezekre mindenképp érdemes odafigyelni:
65nm Conroe:
-PLL: max 24/7 1,7V-1,8V
-CPU Termination (VTT): max 24/7 1,5V
65nm Kentsfield:
-PLL: max 24/7 1,7V
-CPU Termination (VTT): max 24/7 1,5V
90nm MCH (P965, P35, X38, X48):
MCH: max 24/7 1,55-1,60V
45nm Wolfdale:
-PLL: max 24/7 1,6V
-CPU Termination (VTT): max 24/7 1,4V
45nm Yorkfield:
-PLL: max 24/7 1,5V
-CPU Termination (VTT): max 24/7 1,4V
65nm MCH (P45)
MCH: max 24/7 1,40VFigyelem! Ezek a max 24/7-es feszültségek csak megfelelő hűtés esetén érvényesek!
-
Anal
tag
Szerintetek rámenne a lapomra a MUGEN 2?
-
-
Anal
tag
Pzske!
Itt egy zsear teszt a MUGEN 2-ről.Mitnemondjak nagyon csábító, de félek nem menne fel a lapomra, ráadásul a RAMOK MIATT is lehet baj.
-
Anal
tag
Az jó kis hűtő csak csodálkozok hogy 100%-osan leterhelve csak 60 fokosak a magok, mert nálam kb. 70-80 fokos szokott lenni ha PRIME-olok mondjuk 1.25-1.30 V-tal 4-5 órát
Az én hűtőm Hyper TX 2-es.
Az nem speed hanem spread spectrum.
Erről EZT találtam az utolsót olvasd el!
A memóriák milyen márkájúak, hány gigások és hány db van belőle és mennyi frekin mennek?
Aztán majd meglátjuk, hogy mit állítunk be nekik.....
Ja igazán nincs mit
Help-elek ha tudok
Üdv.:
-
Anal
tag
Elfelejtettem de ja az FONTOS ki kell kapcsolni azt is...
OK!
Teszteld ki a procidat, hogy mennyit bír, húzd fel és PRIME-oljál de a feszt ne add neki 1.4 fölé ha léggel hűtöd!
Itt 1 nagyon hasznos link, amit tanulmányozgass ha lesz rá időd, mert nem írnak hülyeségeket: a lap alján van a lényeg, a "Gigabyte UD3(R, P) eredmények" alatt közvetlen:
Milyen proci hűtőd van?
Üdv.
-
Anal
tag
Pontosan nem tudom én sem de azt nemigen kell piszkálgatni.... legfeljebb ha max fsb-t akarsz nézegetni... azt rakd fix-re alapra..
A VID-edet meg sokallom... kicsit
Lehet vmi első szériás...
G0-ás? vagy azelőtti ha jól tudom B3-as esetleg?Azt nézd meg mert azoknak lehet ennyi... core temp a "revision"-nál írja..
Üdv .
-
Anal
tag
-
Anal
tag
Nah nem vagyok valami guru de: azt tudom, hogy az EIST-et már most kioffolhatod, nem kell az.. meg a VTT FSB-t is fixáld le amit alapból ad, de semmiféleképpen se legyen AUTO vagy hasonló... nálam alapon van és az 1.175 V
a VID az megadja a procinak h mennyi feszültséget kell neki adni alapon.. minél alacsonyabb annál jobb...
Ezt megnézheted... a CORE TEMP PROGIVAL például.
Az alapfesznek sztem sok az nagyon: 1.3-1.32-n ha megy akkor kb. 3.4Ghz-en kéne neki adni annyit de ezt ki kell tesztelni. szóval sok az alapból..
Nekem alapból: 1.2125, amit a bios fel is ismer jól + a core temp is kiírja belinkelem a képet..A másik dolog: a procinak az a 0.0125-ös értékem, ami a 38-as képen látszik az nagyon a világ legalja
, sztem az vagy nem jót mutat vagy vmi nem okés ott... azért kell pl biost updatelni h faszául felismerje és pontosan a bios a VID alapján belője neki a feszt... vagy amit mutat az nem tudom mi
Láttam azt is hogy 9es szorzóval dolgozgatsz... Próbáld meg 8-as szorzóval és mondjuk hagyd az alapfeszen de ne a világ legalján azzal a 0.00125-tel hanem amit ír a VID a core tempben azt állítsd be neki majd..
Én 8X375-ön használom alapfeszen atomstabil primel-al kitesztelve.... nekem elég ennyi.Memóriád nem tudom milyen van, de 2V lehet hogy nem kell neki elég 1.9-is... mindegy a lényeg h ha húzod figyelj oda h osztogasd majd vissza őket...
Tesztelgesd... prime95-tel ha bebootolt a vas....
Nah remélem nem mondtam sok butaságot kérdezz meg mást is akit csak tudsz, ha ökörségeket írok akkor javítsatok ki
-
Anal
tag
Live update működik MSI-nél is..... csak menj fel az msi.eu-ra, downloads fül keresd ki a lapodat, és ott töltsd le és ott megkeresi a biosodat automatán és mehetne is az update,
DE
Rákerestem de valamiért a te lapodat "nem jegyzik" , illetve vmi engine errort ír ki a lap.
Ergo a hivatalos oldalon nincs semmi.. Keresni kell majd mást...
-
Anal
tag
Szerintem alaposan teszteld ki, mennyi a max fsb, vedd vissza a szorzót stb.. mert nekem pl. P35 platinum combó lapban 3Ghz-ig alapfeszen atomstabil ( 8x375 ), utána már minden egyes Mhz-ért komoly voltmennyiségeket kellene neki adni de mivel nekem ennyi elég nem is adtam neki.
Szerintem vedd vissza mondjuk 2.8Ghz-re és óvatosan emelgesd a cuccokat... Nem árt az Nb-nek is adni minimális feszt ilyenkor ha MSI lapod van...
Automata feszkókat meg ilyeneket nehogy úgy hagyd..Biost is updatelj ha lehet.. prime-olj ha tucc ha már betöltött a win legalább...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- ÚJ AMD AM5 Processzorok - Ryzen 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA