Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Sok 965P-s lap nem képes már 500FSB-re, és a mai P35-ök fele se... csak a jobbak (Asus, Gigabyte, DFi)
Olyan Wolfot még nem láttam, ami ne ment volna 1,36V-on 4000-et. 1,36V még elmegy.#17080: Hát ha a régi P5B Deluxe-omból indulok ki... 3GHz-hez biztos elég 1,2V.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17111 üzenetére
Ha már szóbakerűlt az a program, megnézem nálam mennyire lesz gyors. MSN-en majd beszélünk.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17119 üzenetére
Kevesebbet mennek, mint a Kentsfield-ek. Egy Yorkfield-et nem láttam még 470FSB felett 24/7.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #17833 üzenetére
Igen, mert Gigabyte a 6 fázisos lapjaival is ugyanilyen durvák... Chipset+tweakelhetőség, inkább ezt mondanám.
Yorktól isis... túl drága ez nekem magyarnak, de nagyon megy emiatt olyan 50-50%
Fizu... most az autóra is kellett költeni...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #17950 üzenetére
Igen a villanyszámlán észre fogod. Abból a különbözetből kijön 5 doboz Heineken.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz feka007 #18045 üzenetére
Ez a kép egy picit üres, és a teszt is csak 1 magot használ, ha jól látom... ráadásúl nem is SmallFFT megy.
MSN-en segítek beállítgatni, ha köll. Mindenesetre 1280×1024-ben nem fogja kihajtani a kártyát, bár HD-re nyugodtan ráengedhetsz 8xAA-t is, akkor okés már.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz feka007 #18059 üzenetére
Melyik verzió ez? 25.6-ot szedd le, az a legfrissebb, szerintem a tiéd még a régi az csinálta ezt.
Nana, gamerként ilyen kijelentésekkel vigyázz... az a havi 1 jöhet akkor is, amikor pont túljutsz egy játéknál egy nehéz részen, örűlsz, hogy vége, erre mentés elött belefagysz... Én már jártam így, basztam kitesztelni rendesen annó a frissen szerzett Crucial ramjaitamat, csak találomra belöttem azt mentem játszani, mert nem bírtam magammal. Hát anyázás lett a vége...
Egyszer jobb alaposan kitesztelni azt szevasz... amúgy a szorzót vedd 8-ra és 4xx FSB-vel használd, jobban jársz.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz slett27 #18496 üzenetére
Persze a VID csak iránymutató, de általában nem is szokott mindket átverni...
Hát HD4870-en van most PowerPlay BIOS, szerintem Idle 200W felett van, nem tudom... sose mértem, de biztos sok... a proci miatt főleg... megjön a P45-öm majd visszamegy kicsit...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz slett27 #18501 üzenetére
Mostanában annyira nem jut pénz a gépre, hogy hihetetlen... épp, hogy össze tudtam kuporgatni egy Maximus II Formula-ra, örülök, hogy az összejött... magasak a benzinárak és az autó megeszi az életemet... xD meg lehet injektorral is lesz egy kis munka... (idő, pénz)
Egyébként nem rossz panel... majd talán jövőre...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #18707 üzenetére
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy nézd meg másik lapban!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #18720 üzenetére
Vizzel egy kellemes 3900MHz 24/7 meglenne.
Az persze más kérdés, hogy +50k nem ér meg +75MHz..."De nekem ez már se füle se farka sztori. Egyszerűbb olyan embertől megvenni aki 1 személyben a tulaj és a tesztelő is!"
-Ez így van... én tudnék is mesélni egy E8500-ról pl. azóta én is megtanúltam, hogy ilyet nem szabad...Más: Holnap jön hozzám egy új Q6600. 3600MHz@1,33V elvileg... megnézem majd!
Postolok majd eredményeket. Holnap hazamegyek és elkezdem nyúzni a Maximus II-t is.jer1cho: Fél karomat rá merném "dobni", hogy az alaplap hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #18721 üzenetére
A Gigabyte-nak nem sikerűlt túl jól az X48 szériája... szerintem elég neked a P45 is, de ha ragaszkodsz az X48-hoz, akkor mindenképpen Asus-t vegyél! Csak az ő lapjai elérhetők itthon... (persze ami normális is, és nem kapsz tőle agyvérzést tuning alatt)
Ha DDR2: P5E Deluxe, Rampage Formula
Ha DDR3: P5E3 Premium, Rampage Extreme. (utobbi még nem elérhető, de hamarosan az lesz...)#18725: Jó a Gigabyte, csak az X48 széria lett gyenge. A P45, P35, X38 nem lett rossz. X48 se rossz, csak mondjuk úgy "nem sikerűlt kihozni az X48 erejét és nem éri meg az árát".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #18733 üzenetére
Hát a P5Q3 Deluxe pl. még elég kiforratlan és kurvára válogatós.
Maximus II Extreme meg a franc tudja mikor lesz... így megértem az X48-at.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #18741 üzenetére
Ez így van, csak nincs értelme az alacsony FSB-nek. Nekem QX9650-em van éppen és nem véletlenűl használom jelenleg 445×9-en. Ha kicsi az FSB, az nagyon megfoghatja az egész rendszert, mert nincs szávszél. a memók felé. Tehát hiába használhatnád akát 333×11-en és 1200 5-4-4-12 melett a rendszert (példa) akkor is lassú lenne. Sokkal gyorsabb lenne ez pl. 450×8-on.
Ez sajnos az elavúlt FSB átka. Nem véletlen van ennyi L2 Cache ezekben a Core 2-kben és nem véletlenűl siet az Intel a QPI világába... és nem véletlen jobb még mindig az AMD a szerver piacon. Ott ugyanis sokat köszönhet a HT-jének.
Cseréld le azt a lapot a proci teljesen jó... minden ilyen 3,6@1,3V közeli Quad meleg...
Jah és ezek a QX-ek nagyon nem érik meg... borzalmas az ár/érték arányuk... igaz én ezt az eredeti ár 50%-ért vettem csak, de megbántam. Hiába megy jól, hiába a szorzó unlock nem éri meg ennyit költeni egy 5×5mm-es kis szarra.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #18750 üzenetére
^Boss válaszólt...
Örülök, hogy rászántad magad a lapcserére, mert az jobb döntés!
Majd ha lesz jó lapod ezt a sávszélességet pl. tökéletesen ki tudod majd mutatni Everest-el vagy WinRAR-al. Majd hasonlíts össze egy 400×9-et és egy 450×8-at.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Powerer #18763 üzenetére
A P5E3 és P5E3 Deluxe-t sztem felejtsd el ha tuning is lesz! Elég szar X38 DDR3-as lap mind a kettő!
A Gigabyte lap meg amúgy DDR2, amit te keresel azaz X48T-DQ6 lenne, de azt se nagyon ajánlom...A Maximus Extreme nem rossz, de inkább P5E3 Premium-ot javasolnám.
A ramokból meg olyat keress, ami Micron, szerintem azok közűl max az OCZ lehet az, de az se biztos... 1600-as kitet vegyél, 1333-as az hoki.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #20003 üzenetére
Van egy nagyonjó "mondás" itt a PH!-n.
"Mindenkinek akkor stabil a procija, amire használja, de nem instabil."
Tehát ha neked jó a Prime95 és 1h után semmi se akasztja ki a géped, akkor az stabil... amire te használod arra legalábbis 100%-ig! Szóval teljesen igazad van, egyet is értek veled.Amúgy a Linpack az a Prime95 és ez a BurnTest között helyezkedik valahol el... aki biztosra akar menni azt is futtathatja.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Beowulf_78 #20097 üzenetére
Bizony... nekem OCZ XTC ventik vannak a ramon, persze a vázat azt leszedtem, mert 2x annyi helyet foglal el azzal együtt a házban... már fél éve így használom.
Pillanatragasztóval össze vannak ragasztva, és damillal van fellógatva...
sufnituning.
Hála istennek a TRUE mellett elfér, Infinity-nél tényleg gond lehetne...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor