Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• floxet

tag

válasz keIdor #2244 üzenetére

1 venti van rajta, egy 12cm-es ami 1600rpm-el megy. a másik oldalára akartam még egyet tenni, de nem fért el mert a ház seggében egyből ott van egy 12cm-es ami szívja ki. Kb 3cm-re van tőle. Maximum egy 9cm-est tudnék belecsavarozni még a bordákba ami szinte érintkezne a házban levővel, de akkor az egész ház melege a procin keresztül menne ki...

mi az a határ amit akkor nem szabad elérni? meddig vihetem a herczeket ami fölött már túl meleg lenne?Gondolom ha most alapon járatbán és nem 2,88ghz-en akkor kicsit hidegebb lenne még ha pussz fesz nincs is rajta.
    Amúgy tőled is megkérdem amúgy. egy ilyen nagy hűtő estében normi, ha minimálisan mozog? kicsit meg lehet dönteni, de csak icipicit, mivel kurva nagy, már a lap is mozogna vele és az alja nem egyenes, a szélein kicsit elkezd tojásded alakú lenni. Nem szívesen políroznám ha nem kell amúgy. Szóval az hogy egy ilyennagy hűtő minimálisan megtud dőlni, ha nyomkodom, az baj? vagy én vagyok a pöcs és ne nyomkodjam:D

jugeen amúgy azt mondta hogy a 85 fokot ne érjem el, mert felette vannak a gondok

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés